2777
2789
عنوان

بزرگ ترین موفقیتای زندگیتونو نام ببرین تا الان (20نمره)

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 112 پست
منم برات دعاى يا من تحل مى خونم خوبى رو كه نميشه بى جواب گذاشت

دورت بگردم من 🥺❤️

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

منم برات دعاى يا من تحل مى خونم خوبى رو كه نميشه بى جواب گذاشت

لطفا برای بارداریم دعا کن

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موفقیت چشم‌گیری نداشتم.به اندک آگاهی و شعرها و متن‌هایی که نوشتم و کتاب‌هایی که خوندم می‌نازم. قبل ا ...

تو شعر نوشتن میتونی کمکم کنی اگه سوال داشتم؟

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
سخته؟ من هدفمه خیلی دوست دارم

بله سخته

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

هههههی از بچگی تا نوجوانی خیلی رویای موفق شدن داشتم ب درس خیلی علاقه داشتم با ی پدر و مادر بی مسولیت و یسره جنگ و دعوا تو خونه و سرکوفت و بی پولی ب زور دیپلم گرفتم از درد بی پولی رفتم سرکار همزمان میخواستم دانشگاه شرکت کنم ولی دعواهای تو خونه غرغرهای مامانم.  نمیذاشت تمرکز رو درس داشته باشم رفتم سرکار و تو ۱۹ سالگی با پسری اشنا شدمو ازدواج کردم و عقد کردیم و کلا مسیر زندگیم عوض شد و پسر خوبی از اب در نیمد و جدا شدم با بدبختی و عمرم حیف شد جوونیم حیف شد دیگه ادم سابق نشدم حالا بعد بهم خوردن و طلاقم باز همون خونه و دعواها و غرغرها و منتای مادرمو بقیه هیچکس همراهیم نکرد حتی روحیه برای کار کردنم نداشتم چند سال گذشت و ازدواج کردم اونم برای فرار از دعواها و غرغرهای مادرم اونم انتخابم خوب نبود و ی مرد عوضی گیرم افتاد و الان با دوتا بچه فقط حسرت عمر رفتمو میخورم و با بچه کوچیک و بی پولی نمیتونم کاری کنم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
روزی چند ساعن خوندین

۱۰ ساعت تقریبا

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

موفق باشی عزیزم

همچنین