2777
2789
عنوان

طرز رفتارم تو مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 24 پست
مهم نیس اونا چه فکری میکنن یا چی میگن مهم اینه تو از روان و روح خودت محافظت کردی این آدمای خاله زنک ...

واییییی🥹😍

پروفایلتو دیدم بهترین دوران کودکیم از جلو چشمم رد شد چقد سوراخ سمبه های خونه رو دنبال ممول میگشتم

بيشتر آدما اينجور حرفا و سوالا رو معاشرت كردن ميدونن.بچه هم داشتى ميگفتن دومى رو كى ميارى…

ببین وقتی کسی نخواد ی چیزی 

ولی من ک میخوام نمیشه وقتی کسی میپرسه انگار زخمم تازه میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همین مشکلو دارم حدودا ۸ ساله در پی درمانم برای بچه دار شدن هنوز متاسفانه نتیجه نداده هرچند آدمای ...

من همش خودمو سرزنش میکنم ک چرا انقد حساسی چرا خودتو اذیت میکنیولی انگار بیشتر کسانی ک مثل منن همین حس منو دارن دلم نمیخواد کسی راجع به بچه ازم سوال کنه وقتی میپرسن واقعا بهم میریزم ولی ظاهرم حفظ میکنم

آخه میشینن میگن فلانی خودشو گرفت وفلانبعد تو جمعشون ک میزی تمام حرفای چرا وپرت وتیکه کنایه ومتلک و خ ...

خثدتم یکم حساس شدی عزیزم، هر چند آدم باید شعور رابطه داشته باشه، وقتی بدونن کسی مثلا داره تلاش میکنه برا بچه دار شدن دیگه تیکه و اینا نداره، رفتارشون درست کنن تا آدم بتونه باهاشون مراوده کنه 

خثدتم یکم حساس شدی عزیزم، هر چند آدم باید شعور رابطه داشته باشه، وقتی بدونن کسی مثلا داره تلاش میکنه ...

آره عزیزم خیلی حساسم چون تازه هم ivf کردم

برا همین کلا مهمونی نمیرم حوصله جمع ندارم بجاش عاشق بیرون رفتن و بیعت رفتن وگردش مسافرتم. 

من همش خودمو سرزنش میکنم ک چرا انقد حساسی چرا خودتو اذیت میکنیولی انگار بیشتر کسانی ک مثل منن همین ح ...

منم خیلی بهم میریزم با اینکه از طرف خانواده همسر واقعا هیچ فشار و استرسی نیست ولی پروسه بچه دار شدن انرژی آدمو میگیره و آدمو حساس و زودرنج میکنه حتی آدمایی ک نزدیک نیستن بهم ازم سوال کنن در این مورد ناراحت میشم

آره عزیزم خیلی حساسم چون تازه هم ivf کردمبرا همین کلا مهمونی نمیرم حوصله جمع ندارم بجاش عاشق بیرون ر ...

پس بیخیالش، حال خودت مهم تره، مخصوصا الان که داری تلاش میکنی برا بچه از انرژی های منفی دور بمون

خثدتم یکم حساس شدی عزیزم، هر چند آدم باید شعور رابطه داشته باشه، وقتی بدونن کسی مثلا داره تلاش میکنه ...

ببین حتی اگه ندونی ک طرف داره تلاش میکنه برای بچه دار شدن نباید در این مورد سوال کنی چون شاید نمیخواد کسی از مشکلات و مسائل خصوصیش اطلاع داشته باشه

شاید اصلا بنا ب هر دلیلی بچه نمیخواد 

این سوالا ورود ب حریم خصوصی آدماس

ببین حتی اگه ندونی ک طرف داره تلاش میکنه برای بچه دار شدن نباید در این مورد سوال کنی چون شاید نمیخوا ...

اون که بله، اما خب جمع زنا این شکلیه معمولا، من از وقتی ازدواج کردم متوجه شدم که چقد دوست ندارم تو جمع یه عده از خانوما بشینم، ولی دیگه اینکه بدونی طرف داره تلاش میکنه و بازم حرف بزنی این دیگه رفتاری نیست که قابل چشم پوشی باشه