2777
2789
عنوان

دختری که دوران مجردی بکارتشو از دست داده خیلی منفوره⁉️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 50 پست

یعنی یه نامزد قبلا داشتی یه دوست پسر الان هم میخوای ازدواج کنی؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

صیغه خوندیم نمیدونم اون قبول بوده یا نه درکل میخوام بدونم الان شما مثلا از من نفرت داری ک با همچین آ ...

عزیزم مسائل شخصی و عاطفی و خصوصی تو فقط به خودت مربوط میشه ،و اصلا مهم نیست بقیه چه فکری میکنن ، تا میتونی ازون طرف فاصله بگیر که سم خالصه و منفور واقعی اونه .

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمبه خودت فرصت بدهشما بخاطر رفتارهای سمی این مرد این همه نگرانی و از قضاوت شدن میترسی و خودت رو ز ...

اخه من خودم موافق نیستم با اینجور روابط فکر میکردم این دیگه شوهرم اونقدر یروز خوب یروز بد سرم آورد روانی شدم ک برم خودکشی کنم گاهی اوقاتم به سرم میزنه سر همین موضوع هم خودمو بکشم که مایه خجالتم الان اگه برخ به پدر مادرم بگه که تا آخر عمر نمیتونم کنار اون دوتا طفل مظلوم حتی نفس بکشم 😔

برگشت به آزادی🕊

یعنی یه نامزد قبلا داشتی یه دوست پسر الان هم میخوای ازدواج کنی؟

عزیزم دوس پسر کجا بود 

من هنوز درگیر جدایی با اینم نمیدونم تا آخر عمرم دیگه بتونم به مردی اعتماد کنم یا نه 

برگشت به آزادی🕊

این فرد هنوز سایش تو زندگیم هست و من هی متزلزل میشم با خودم میگم شاید بخاطر این اشتباهی کردم باید با ...

بخاطر یه اشتباه کوچیک‌تروخدا خودت رو تو چاه ننداز

اصلا اگر همه جامعه هم به چشم بد بهت نگاه کنن، که نمیکنن و برای درصد بالایی از نسل جدید این مساله حل شده ست، باز هم مهم خودت هستی نه فکر مردم.... 

بخاطر حرف مردم خودت رو تباه نکن

حتی اگر تا اخر عمرت مجرد بمونی بهتر از زندگی با یه مرد بیماره

فقط خودت رو‌نجات بده

اخه من خودم موافق نیستم با اینجور روابط فکر میکردم این دیگه شوهرم اونقدر یروز خوب یروز بد سرم آورد ر ...

خیلی دلم سوخت .الکی داری خودت و اذیت میکنی 

این فرد هنوز سایش تو زندگیم هست و من هی متزلزل میشم با خودم میگم شاید بخاطر این اشتباهی کردم باید با ...

به هیچ وجه عقد نه!! درکت میکنم چون داریم تو ایران زندگی میکنیم‌ که نمیدونیم برخورد دیگران با ما درمورد این قضیه ها چیه، اما هررر چی هم باشه تو متوجه اشتباهت شدی قرار نیست تکرارش کنی ( یعنی عقد کنی با اون ) خودت رو بدبخت تر میکنی

پیش خودت و خدای خودت سرت بالا باشه بقییه فقط لب و دهنن ولشون کن!

عزیزم مسائل شخصی و عاطفی و خصوصی تو فقط به خودت مربوط میشه ،و اصلا مهم نیست بقیه چه فکری میکنن ، تا ...

دآرم همینکار رو میکنم هرجا مشاور زنگ زدم گفتن اصلا اینکه خودشو بکشه به تو مربوط نیست ولی من هربار با این موضوع ک خودمو میکشم تهدید می‌کرد راستش دلیل اینکه هی تاپیک میزنم و سوال میکنم اینه من هنوز روانم خیلی خیلی بهم ریختست و خیلی چیزارو تو خودم میریزم ب اطرافیانم نمیگم

برگشت به آزادی🕊

بخاطر یه اشتباه کوچیک‌تروخدا خودت رو تو چاه نندازاصلا اگر همه جامعه هم به چشم بد بهت نگاه کنن، که نم ...

چشم خواهر گلم مرسی از حرفات خدا خیرت بده ایشالا 😔💖

برگشت به آزادی🕊

اخه من خودم موافق نیستم با اینجور روابط فکر میکردم این دیگه شوهرم اونقدر یروز خوب یروز بد سرم آورد ر ...

میفهمم چقدر حالت باید بد باشه و چقدر احساس بدی داری

اشتباه کردی دیگه

ولی دیگه کاریه که شده

غصه هم دردی رو دوا نمیکنه

خودت رو ببخش و دوست داشته باش، با خودت مثل یه مادر مهربون باش، از خطات بگذر و به خودت قول بده که جبرانش میکنی

برای همچین چیزی هم به مردن فکر نکن

بخدا پای عشق که وسط باشه، طرفت اگه انسان باشه باهاش کنار میاد و هرجوری که هستی قبولت میکنه

در ضمن اگه فکر میکنی این پسره میره به پدر و مادرت میگه و دنبال آتو هست تا دردسر درست کنه خودت زودتر بگو که تحت فشار نذارتت

به هیچ وجه عقد نه!! درکت میکنم چون داریم تو ایران زندگی میکنیم‌ که نمیدونیم برخورد دیگران با ما درمو ...

چشم عزیزم ... آره اگه عقد کنم دیگه هیچوقت ولم نمیکنه ... قبل عقد اینکارو بام کرده حتما بعدش فورا یه بچه طفل معصوم میخواست بندازه تو دامنم که نتونم از کنارش برم تا ابد پاگیر شم....

برگشت به آزادی🕊

دآرم همینکار رو میکنم هرجا مشاور زنگ زدم گفتن اصلا اینکه خودشو بکشه به تو مربوط نیست ولی من هربار با ...

همینکه مشاوره میگیری خوبه .کاش مشاورای خوبی باشن .

اول اینکه سعی کن وقتی داری خودت و سرزنش میکنی جلوی افکارت و بگیری ، چون واقعا کار اشتباهی نکردی .به نطر من هم لازم نیست با اطرافیانت راجع به این مسئله صحبت کنی .

آخرم اینکه نگران اون قضیه نباش ، اوضاع به اون بدی که فکر میکنی نیست ، خیلی پسرها الان به این مسئله اعتقادی ندارن 

خیلی دلم سوخت .الکی داری خودت و اذیت میکنی

دآرم سعی میکنم قوی باشم بخدا آنقدر آزار دیدم که الان هی کم کم دارم از هم فرو میپاشم و همه دیگه متوجه ترکیدنم شدن....

برگشت به آزادی🕊

دآرم همینکار رو میکنم هرجا مشاور زنگ زدم گفتن اصلا اینکه خودشو بکشه به تو مربوط نیست ولی من هربار با ...

اصلا دلت نسوزه براش

تو فقط مسئول خودت و احساس خودت هستی نه احساس دیگران

فقط برو مشاور و روی خودت کار کن حتما

دآرم سعی میکنم قوی باشم بخدا آنقدر آزار دیدم که الان هی کم کم دارم از هم فرو میپاشم و همه دیگه متوجه ...

اره عزیزم قوی باش .بعدا میبینی انقدر مسئله مهمی نبوده 

مسئله مهم الان اینه به کل با اون طرف قطع رابطه کنی