2777
2789
عنوان

دختری که دوران مجردی بکارتشو از دست داده خیلی منفوره⁉️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 50 پست

انقدر که الان مساله نجاتت از این مرد روانی مهمه مساله بکارت اصلا مطرح نیست در مقابلش، خودت رو حتما نجات بده و نگران این نباش که بخاطر بکارت بمونی باهاش

الانم خیلی ها هستن که این مساله براشون مهم نیست

خیلی وارد گذشته ات نشو با هرکسی آشنا شدی منظورم اینه که جزئیات رو تعریف نکن براش برای هیچکس جزئیات ر ...

کلا الان بنظرم تا آخر عمرم نمیتونم تو روی مرد دیگه نگاه کنم چون با اون فرد اشتباه رابطه داشتم شرم و حیا نمیزاره

برگشت به آزادی🕊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صیغه خوندیم نمیدونم اون قبول بوده یا نه درکل میخوام بدونم الان شما مثلا از من نفرت داری ک با همچین آ ...

نه عزیزم شما فقط سهل انگاری کردی و خب اشتباه کردی

بلا نسبت شما هرزه با میل شخصی خودش و بدون هیچ فکر این گناه رو انجام میده

بله

خب پس ذهنت و آروم کن حلال بودید به هم بعدها خواستگار اومد میگی شوهر داشتم رابطه داشتم با دوست پسر نامحرم نبوده که 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
خیلیا نمیپذیرن خیلیام میپذیرنالبته اونایی که میپذیرن احتمال زیاد خودشونم داشتنمن یکی از دوستام با دو ...

من کلا موضوعم اینه که از کاری کردم شرم زیادی دارم و کلا نمیدونم میتونم تو صورت مرد دیگه ای نگاه کنم وقتی همچین رابطه ای داشتم یا نه گاهی اوقات بخودم میگم اگه عقد میکردم شاید بهتر بود ولی اون موقع هم این روانی ولم نمی‌کرد 

برگشت به آزادی🕊

کلا الان بنظرم تا آخر عمرم نمیتونم تو روی مرد دیگه نگاه کنم چون با اون فرد اشتباه رابطه داشتم شرم و ...

دیگه خودت رو اینقدر بی ارزش نکن عزیزم!! الان چون تازه زخم خوردی از این آدم این حس رو داری زمان که بگذره میبینی که درست نیست سر این مسئله اینقدر ارزشت رو بیاری پایین، تلاش کن واسه زندگیت و عزت نفس داشته باش انشالله که خدا هم کمکت میکنه

شایدم عمدی اینکارو کرده که مجبور شی بمونی باهاش

بله دنبال همین بود مشاور هم ک رفته بودیم هی میگفت پس رابطه جنسی ک داشتیم چی واسه اون باید بمونیم 

برگشت به آزادی🕊

صیغه خوندیم نمیدونم اون قبول بوده یا نه درکل میخوام بدونم الان شما مثلا از من نفرت داری ک با همچین آ ...

نه ازت نفرت نداریم چون خودت پذیرفتی اشتباه کردی وگناهه و قصد دروغگویی هم تداری به رفتارهای دیگتون هم بستگی داره بنظرم اگه عاشقانه ازدواج کنی وبرا طرف مقابل توضیح بدی احتمالا مشکلی نداشته باشه

هر ازدواجی باید با اذن پدر باشه تا شرعا صحیح باشه مگر پدر در قید حیات نباشه و جد پدری هم همینطور اما در کل همینکه طرفین ولو به فارسی گفتن اعلام رضایت کنن برای باهم بودن و رابطه شرعا مشکلی نداره البته اون شرط اذن پدر به قوت خودش باقیه 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
کلا الان بنظرم تا آخر عمرم نمیتونم تو روی مرد دیگه نگاه کنم چون با اون فرد اشتباه رابطه داشتم شرم و ...

عزیزم

به خودت فرصت بده

شما بخاطر رفتارهای سمی این مرد این همه نگرانی و از قضاوت شدن میترسی و خودت رو زیر سوال میبری

یه مدت به خودت فرصت بده

از این ادم و فضای منفی دور شو، بعد می بینی اونقدرام شرایط حادی نداری، تو جامعه الان خیلی ها روابط ازاد دارن

و روشن فکرانه تر به این مسایل نگاه میکنن

شما هم در حال محرمیت رابطه داشتی و هییییییچ گناهی نکردی

اشتباه چرا اما گناه اصلا

من کلا موضوعم اینه که از کاری کردم شرم زیادی دارم و کلا نمیدونم میتونم تو صورت مرد دیگه ای نگاه کنم ...

بگردمت درکت میکنم چی میگی احساسات منم مث توئه و دوست دارم خیلی خالصانه و صادق باشم با پارتنرم

ولی‌ زندگی همیشه اونجوری که ما میخوایم پیش نمیره

سعی کن با احساساتت کنار بیای و به دنبال مردی باشی که بفهمتت

دیگه خودت رو اینقدر بی ارزش نکن عزیزم!! الان چون تازه زخم خوردی از این آدم این حس رو داری زمان که بگ ...

این فرد هنوز سایش تو زندگیم هست و من هی متزلزل میشم با خودم میگم شاید بخاطر این اشتباهی کردم باید باهاش عقد کنم و حس کردم کلا دوستام که یکیشون فهمید بهم نگاه بد گرفت یطوری شدم از خودم خیلی بدم اومد 😔

برگشت به آزادی🕊