2777
2789
عنوان

میشه بیاید بگید چکار کنم مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 28 پست
والا چه میدونم، من خیلی سر اینکه حتما هر روز حرف بزنیم و فلان حساس نیستم، ولی طرف غیب بشه دیگه یکم ز ...

من دوست دارم هرروز حرف بزنیم خودش هم میدونع ولی با این حال نمیدونم چطور میتونع سع شب نباشه🥲

عع چه خوب عالی😍😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا چه میدونم، من خیلی سر اینکه حتما هر روز حرف بزنیم و فلان حساس نیستم، ولی طرف غیب بشه دیگه یکم ز ...

الان من برم بش بگم باز کجایی؟یا هیچی نگم بی تفاوت باشم

من دوست دارم هرروز حرف بزنیم خودش هم میدونع ولی با این حال نمیدونم چطور میتونع سع شب نباشه🥲عع چه خو ...

به نظرم حالا چون دوسش داری تو بازی دست بگیر الان بعد چند روز اومد خیلی عادی باش به روشم نیار 

من دوست دارم هرروز حرف بزنیم خودش هم میدونع ولی با این حال نمیدونم چطور میتونع سع شب نباشه🥲عع چه خو ...

نمیدونم والا، آدم نمی تونه برا رابطه بقیه به اطلاعات کم نظری بده، مخصوصا من که رابطه دوستی نداشتم دیگه هیچی 😂

به نظرم حالا چون دوسش داری تو بازی دست بگیر الان بعد چند روز اومد خیلی عادی باش به روشم نیار

ینی باز بش تکست بدم بگم کجایی؟

اره تصمیم خودمم اینه بی تفاوت باشم ایندفع

نمیدونم والا، من بودم اینکار نمیکردم, شما خودت بهتر میدونی باید چجوری رفتار کنی چون ما یه تیکه کوچیک ...

منم حسم میگه چیزی نگم چون از این میسوزم میدونه ک باید خبر بدع میدونع من دوست دارم باش حرف بزنم ولی باز انجام میده دیگ غرورم نمیزارع برم چیزی بگم🥲💔

منم حسم میگه چیزی نگم چون از این میسوزم میدونه ک باید خبر بدع میدونع من دوست دارم باش حرف بزنم ولی ب ...

حقیقتش بخوای من اصلا این سبک رابطه ها نمی پسندم کاری به بعد مذهبی و اینا ندارم چون خودم خیلی آدم مذهبی نیستم اما رابطه ی غیر جدی که صرفا قرار باشه یه مدتی برقرار باشه بعدم تموم بشه مورد پسندم نیست، همون موقع هم حوصله نداشتم برا این چیزا، شوهرمم که میگم الان دیگه شوهرمه رابطم باهاش با خواستگاری شروع شده بود اما خب هشت نه سالی طول کشید تا به ازدواج ختم شد 

حقیقتش بخوای من اصلا این سبک رابطه ها نمی پسندم کاری به بعد مذهبی و اینا ندارم چون خودم خیلی آدم مذه ...

بله درست میگین

درستشم همینه

منم از رابطه موقت خوشم نمیاد بش گفم من رابطه هدف دار میخام خودشم گفت بود منم واسه رابطه هدف دار اومدم سراغ تو ولی نمیدونم چرا دارع اینطوری میکنه...

انگار با خاستگاری بهتره...چون الان دیگ کسی گردن نمیگیره

خوشبخت باشین عزیزم