2777
2789
عنوان

دنیا محل آزمایش انسان هاست شک نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 50 پست
قشنگ توضیح دادی روزای سخت رو قبول دارم برای همه هست اما روزایی که آدم نمیتونه تحمل کنه چی؟

شاید باورت نشه ولی من الان توشم

طاقتم طاق شده

نزدیک دوماهه تو وحشتناک ترین حالت زندگیمم

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اشتباه میکنی گریه کردن تو پنت هاوس یا خرابه فرقی ندارههمه چی تو دله

چرا فرق داره غم بودن تو خرابه رو هم میکشی

می بینی من هنوز غمگینم گذشتِ زمان زخم هایم را خوب نکرد هر چه گذشت به نظر کم تر مقصر امدی اما با همه ی اینها طاقت دیدن قهقهه هایت را ندارم زخم هایم را میسوزانند میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

تماشاچی نباشی زودتر از چیزی که فکر کنی تموم میشهبعضی وقتا انسان ها هم باید کاری کنن از تو حرکت از من ...

چیزی دست من نبوده که بخوام انتخابش کنم یا درستش کنم...اولین بی عدالتی اونجاست که یکی تو خانواده معروف و پولدار وهمه چی تموم دنیا میاد یکی دیگه نه...و این اصلا دست خود آدم نیس و قابل تغییرم نیس و بشدتم تاثیر داره رو آیندت

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین گریه کردن توی یه برج یایه پنت هوس بهتروقابل تحمل تراز گریه کردن توی یه خرابه ی اجاره ایه. یاگرس ...

احتمال اینکه اون پنت هوس نشینه از افسردگی خودکشی کنه خیلی بیشتر از برعکسشه

بنظرت چرا؟

خوشی زده زیر دلش؟ 

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
نه اشتباه میکنی گریه کردن تو پنت هاوس یا خرابه فرقی ندارههمه چی تو دله

من الان بچم مریضه کسی میتونه درک کنه حالمو؟چی بالاترازاین هست عزیزم؟خدا خدا دردارومساوی نمیده به همه؟نه من نه شوهرم نه خانواده م هیچ گناهی نکردیم که بگم تاوان اونه .پس چیه؟

ولی من از دست خدا خیلی ناراحتم بهتره بگم.بعضیها واقعا غرق در خوشین بعضی ها .

دلم خیلی گرفته آخه خدایا واسه من خوشبختی یعنی یه روز خیلی عادی که برا بقیه هست.خدایا چرا کسی که ظلم میکنه رو بیشتر بهش میدی 

همسایمون میگفت قبلا موتور داشتیم دلمون خوش بود هر شب گشت و گذار با موتور همدیگه رو دوست داشتیم الان ...

میگذره 

امتحان تموم میشه

درود بهت حال کردم عالی بود

عزیزی♥️

ما بهترین زندگی رو نخواستیم ما زندگی بی درد نخواستیم ما زندگی با زجر نمیخوایم همین

می بینی من هنوز غمگینم گذشتِ زمان زخم هایم را خوب نکرد هر چه گذشت به نظر کم تر مقصر امدی اما با همه ی اینها طاقت دیدن قهقهه هایت را ندارم زخم هایم را میسوزانند میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

احتمال اینکه اون پنت هوس نشینه از افسردگی خودکشی کنه خیلی بیشتر از برعکسشهبنظرت چرا؟خوشی زده زیر دلش ...

والا الان که چن تادانش اموز فقیر بخاطر اینکه پول تبلت یاگوشی نداشتن که بخوان مجازی درس بخونن خودکشی کردن .پولدارا همیشه یه چیزی هست که دلشون گرمه بهش ولی بقیه.. 

سختی ۱ بار ۲ بارنه مداوم و پی در پی بدون هیچ اوانسیدیگه به هیچ کدوم از این حرفا اعتقاد ندارمهرکی و ب ...

آدم با آدم فرق میکنه

چنتا تاپیک آخر منو بخونی میبینی الان نزدیک دوماهه تو چه حال خرابیم

ولی خودمو نمیبازم چون امید دارم ب الله ام

چیزی دست من نبوده که بخوام انتخابش کنم یا درستش کنم...اولین بی عدالتی اونجاست که یکی تو خانواده معرو ...

همون چیزی ک نوشتمو گفتی

درست نیست بگم ولی من تو زندگیم هیچی کم ندارم همه چیز دارم با این که کلا ١٩ سالمه تو رفاه بزرگ شدم و..

ولی حال روحیم خراب و سردرگم 

من خیلی جوونم ولی الان دارم وحشتناک ترین روزای زندگیمو میگذرونم اینکه چخبره بزار خدا بداند و بس 

والا الان که چن تادانش اموز فقیر بخاطر اینکه پول تبلت یاگوشی نداشتن که بخوان مجازی درس بخونن خودکشی ...

موافقم...پول همه چیز نیس...ولی تا حد زیادی اقتدار و احترام میاره...مریض باشی پول باشه درمانش میکنی نباشه علاوه بر درد غصه بی پولیم هست...تفریح داری...تهشم محتاج هیچ خری نمیشی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40