2777
2789
عنوان

عوارضی که زایمان طبیعی برای شما داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 4434 بازدید | 297 پست
منم روغن زیتون روغن بادام سالاد سبوس .یوقتا میگم خدایا راضیم بمیرم شوهرم میگه ناشکری نکن..میگم بواس ...

ای بابا اصن هر چی درد و بدبختی برا زناست🥲اونوقت بعضی مردا بازم زبونشون سه متر درازه  

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

پس نتیجه میگیریم ربطی ب زایمان طبیعی نداره

چطور ربط نداره عزیزم وقتی ماما تیغ رو بر میداره برش میزنه تا فرق سر بعد دو تا بخیه الکی میزنه برا رفع تکلیف واژن چطور برگرده به حالت قبل زایمان 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چرا من حتی رد بخیه هم محو شده ببخشیدا شوهرم هرچقدر نگاه می‌کنه اصلا رد بخیه رو نمی‌بینه برم دست د ...

بله منکر این نمیشم بعضی ها وظیفه شناسن والا بخدا برا من تا رسیدم خونه بخیه هام افتادن

ماشالله راحت بود زایمانتون؟

۴۱ هفته بودم درد نداشتم رفتم بیمارستان گفتن باید بمونی دوساعت از امپول فشار تا زایمانم طول کشید ولی بعد زایمان بقایای جنین موند کم کم بادست خارج میکردن مردم و زنده شدم

چقدر وقت بعد زایمان شکمبند بستی؟ تو هر دو نوع بارداری بهم بگید

چندروز 😁😂همون اولش بستم عزیزم ..سزارین  به هوش که اومدم دنبالش بودم چشام کامل باز نبود 😁اینقد محکم میبستمش ..تازه من سوندمم پرستار همون اول گفتم بکن چِندشم میشدمادرمم نمیزاشتم کمکم کنه خودم تنهایی از دیوار میگرفتم میرفتم توالت ..شکم بند و محکم ببند نترس یه خوبی داره فشار میاد َخون و لخته ها تخلیه میشن ..دردم داشتی بگو شیاف میدن ..میدونی من خیلی میترسیدم شکمم آویزون بشه تو باشگاه دیده بودم ..شکمم کلا پوستش کشش داشت ماههای آخرم  خط و خطوط  نیفتاد جز چند تا که اونم مشخص نیست اصلا 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
عزیزم تو مطب اذیت نمیشدی؟ و اینکه بعد عمل مثل زمتن دختر بودن میشه؟ لابیا پلاستی یه مقدار دردش زیاده ...

مثل دختر بودن؟؟؟

نه عزیزم اون برش بین مقعد و واژنو که باز شده بود 

دوخت تاجایی که میتونست 

برا جلوگیری از عفونت و ایناااا

مثل قبل بچه دار شدن که اصلا نمیشی!

مثل دختر بودن؟؟؟نه عزیزم اون برش بین مقعد و واژنو که باز شده بود دوخت تاجایی که میتونست برا جلوگیری ...

وای چه بد پس چرا دوستم می‌گفت دقیقا مثل زمان اولین رابطه شده

چطور ربط نداره عزیزم وقتی ماما تیغ رو بر میداره برش میزنه تا فرق سر بعد دو تا بخیه الکی میزنه برا رف ...

خب عزیزم این مربوط ب ماما میشه ن زایمان طبیعی

اگه مامای خوب یا دکتر دلسوز انجام بده زایمان طبیعی واقعا بهترینه

مادر دردهای وحشتناکی رو تحمل میکنه جوری ک هزاران بار آرزوی مرگ میکنه ولی لحظه ی دنیا اومدنه بچشو میبینه همون لحظه نوزادشو میذارن بغلش شیرش بده نوزاد تو سزارین چندساعت اول دنیا اومدنشو دور از بدن مادر و امنیت ۹ ماهش میگذرونه و مادر تا مدتها از خالی بودن شکمش حس بد میگیره چون تو زایمان طبیعی روند زایمانو دیده خالی شدن شکمشو کامل حس کرده

دردهای طبیعی تمومی نداره علاوه بر درد لرز هم داره مادر خونریزی هم داره نمیگم راحته و آسون ولی بعدش همه چی ب قبل بر میگرده فردای زایمان شکم جمع میشه ۴۰ روز تموم نشده دیگه شکم مشخص نیس

تغییر شکل خیییییییییییلی زیاده واژنم اصلا ی وضی شده ها

اون شاید بخاطر بارداری بوده 

تو بارداری تغییر شکلش شروع شد؟ 

منظورتون بزرگ شدن لابیا ها هست؟ 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره خصوصی رفتم چهارماه پیش در به در دنبال دکتر گشتم کسی قبول نمیکرد تا یه دکتر که از آشناهای زندادا ...

عزیزم الان ک میگن ۱۸ دکتر ۱۲ بیمارستان تازه دولتی

خصوصی میشه ۳۵ و اینا ۴۰

شما کدوم شهر و بیمارستان زایمان کردید؟ 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35