2777
2789
عنوان

عوارضی که زایمان طبیعی برای شما داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 5097 بازدید | 309 پست
وا خواهر دعوا داری 😐حدود ده نفر بیشتر دو رو بر منن که باز کارشون به ترمیم کشیده باشه حالا شما خوش ز ...

اتفاقا تو پست قبلیم گفتم 

درد وحشتناک و غیر قابل تحمل داره این ایرادشه ولی بخیه میزنن جمع میشه 

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیمارستان خوب دکتر خوب برای زایمان طبیعی عالیه همین زایمان اول جر واجر کردن دوختن هم کج و کوله زایما ...

بیمارستان میلاد تهران؟

میشه برای ظهور آقا امام زمان و برای خودم صلوات بفرستی لطفا💚🌱                                                                     وقتی جوابت رو نمیدم یا ندیدم یا جوابی نداشتم یا جواب دادن بهت در شأن من نبوده!
باز حداقل انصاف دارید میگید واسه یسریا پیش میاد..اصلا ی عده نمیخوان حقیقت امرو قبول کنن چ سزارین چ ط ...

نه والا پیش میاد خوب.میگم من نزدیک زایمان بچه دومم هست،نگرانیم برای طبیعی همین مشکله،از طرفی هم دوست ندارم درد طبیعی رو تحمل کردم ،سزارین رو هم تحمل کنم و از هر دو طرف بخیه داشته باشم.

اصلا ترمیم هم بشه نهایت دولایه قراره بخیه بخوره میشه آکبند نو🤣 نه هفتا لایه شکم بخیه بخوره،در برابر ...

اما شکل واژن هیچوقت ب حالت اول برنمیگرده...بواسیروافتادگی رحم هم تو خیلیا پیش میاد متاسفانه...خیلی خانومها بخاطر همین تغییر شکل واژن دیگه هیچوقت رابطشون مثل اول نشد

چه می‌دونم والا تعجب میکنم اینقدر مقاومت میکننخب چه اشکالی داره ،،،،دیگه زایمان از انسان های اولیه ت ...

درسته اما من با زایمان طبیعی اون دنیامو به چشم دیدم نمیدونم چرا دلم نمیخواد هیچ خانمی درد طبیعی نکشه  اگه هم زایمان طبیعی شد راحت باشه زایمانش

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

من همیشه برام سوال بوده خب وقتی از کمر بی حس بشی چه جوری میتونی زور بزنی ؟؟؟برای سزارین هم ما از کمر ...

فرق داره با هم ،من بچه اولم رو با اپیدورال زایمان کردم ،حتی می‌تونستم به کمک پرستار تا دستشویی برم ،یعنی بی حس کامل نبودم ،۸۰ درصد دردم هم کمتر شده بود

هزینه عمل چقدره؟ به نظرتون سر همون زایمان ترمیم هم انجام میدن یکسره بشه؟

بستگی به دکترت داره من تامین اجتماعی دارم دکترم گفت فقط برام دستمزدم حدود پنج تومن واریز کن ولی شما موقع زایمان میتونی ترمیم کنی البته باید از قبل پیش دکترت بری که موقع زایمان بیاد پیشت

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران