بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من در آستانه زایمان دوم هستم ، از طرفی دوست دارم طبیعی باشه چون تجربه خوبی بود برام ،از طرفی میگم گش ...
سر اولی که نشده سر دوم هم نمیشه میدونی مادر من هست تا زایمان داشته طبیعی ولی دچار گشادی نشده چون قبلاً واژن رو برش نمیزدن الان سریع با تیغ پاره میکنن لعنتی ها
ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
بستگی به شرایط و روحیات ادم داره. اذیت نشی استرس نداشته باشی شرایطت اوکی باشه طبیعی بهتره اگه نه سزارین . من اولی رو بدون مشکل خیلی راحت زایمان کردم بدون عوارض . دومی چون هم استرس هم عذادار بودم اصلا دهانه رحمم باز نشد بعد از ۷روز با آمپول فشار زایمان کردم باز هم باز نشد و پرینه رو برش دادن. که عوارض خیلی زیادی برام داشت .عفونت شل شدن دهانه رحم . دکترامیگن پارگی افتادگی نداری ولی دارم خودم حس میکنم بواسیر ییوست چاقی ترک شکم افسردگی بهد زایمان وخیلی چیزای دیگه
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚