2777
2789
ببین حتما به دوستاشون میگن حتی اگر تاکید صددرصدی داشته باشی تازه چن مورد دیده شده حتی به دروغ برا ای ...

انگار جدا باید کنسل کنم اونو نمیدونم نمیخوام ناراحت شه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انگار جدا باید کنسل کنم اونو نمیدونم نمیخوام ناراحت شه

ی نمونشو بهت بگم من توی ی گروهی با دوستام چت میکردم ی پسری فهمید که همشهری هستیم اومد پیوی سر صحبتو باز کرد شاید باورت نشه در عرض نیم ساعت حداقل عکس ۱۰ تا دختر برا من فرستاد که یا روشون کراش داشته یا قبلا با خودش بودن یا با رفیقاشن فرض کن حتی عکسای دخترای مردم بین خودشون دست به دست میشه جزئیات رابطه که بماند انگار افتخار میکنن به این موضوع که بقولی تونستن مخ ی نفرو بزنن

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

چطور پنهون کردین رابطه رو؟ هیچکی نفهمید؟

تو دانشگاه نمیچسبیدیم به هم

بیرون میرفتیم

بعدشم که خورد به کرونا

نه کسی نفهمید به جز دوستای خیلی صمیمیم که اونام به کسی نگفتن

من کلا خوشم نمیاد از دانشجوهایی که رابطشونو میکشونن به محیط علمی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
تو دانشگاه نمیچسبیدیم به همبیرون میرفتیمبعدشم که خورد به کرونانه کسی نفهمید به جز دوستای خیلی صمیمیم ...

گفتین همسرتون سنش زیاد بوده این پسره ۱۹ سالشه فکر نکنم مثل همسر شما عاقل باشه هرچند ظاهر و رفتارش بزرگونست 

گفتین همسرتون سنش زیاد بوده این پسره ۱۹ سالشه فکر نکنم مثل همسر شما عاقل باشه هرچند ظاهر و رفتارش بز ...

نه انقد زیاد نبود

تو ۲۱ بود

ولی خب کلا تو دانشگاه ما مد نبود دختر با پسر بزرگتر بپلکه

واسه همینم خیلی بزرگ میومد به نظرمون

ولی در کل خودشم شخصیت خاله زنکی نداشت

مثلا من بعدها فهمیدم همکلاسی خواهرش روش کراش داشته و بهشم گفته،ولی این رد کرد و نذاشت کسی بفهمه.حتی به خواهرشم نگفته بود.بهم گف دختر نوجوون بود،نامردی بود بذارم بقیه بفهمن و خورد بشه.

یا حتی دوست خودمم قبل من بهش پیشنهاد داد،ولی این محترمانه رد کرد و بازم نذاشت کسی بفهمه.

اخلاقای گند زیاد داره ولی خب آدم قابل اعتمادیه.

به سن نیس الزاما.به شعور و وجدانه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨