2777
2789
عنوان

دکتر گفت ویروس بدی پخش شده مراقب باشید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 5081 بازدید | 236 پست
اول سرفه و بعد تب. تبش با هیچی پایین نمی‌اومد. بدن‌درد شدید. آبریزش بینی. خلط گلو و...میبردمش زیر شی ...

دوهفته طول کشید؟دختر منم تب میکنه باز کنترل میکنم

باز مثلا یه روز بعد تب میکنه 

ببخشید سوال میکنم برای شما هم اینطوری بود؟

الان مشکلش چیه که باز دکتر بردی؟بخاطر عرق کردن بردیش؟؟؟؟

بینیش کیپ شده، ابریزش بینی هم داشت و کمی سرفه. رفتم نتایج آزمایش رو نشون بدم. معاینه کرد گفت گوشش هم التهاب داره و دوباره آنتی بیوتیک تجویز کرد. هنوز یک هفته است که آنتی بیوتیک قبلی تموم شده و دو هفته نیست از بیمارستان ترخیص شده. لوزه هاش هم بزرگه بدتر میکنه شرایط رو 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم سختته گلمولی برای دخترت سهل انگاری نکن حتما برو شیرازپسرداییم همش نفس کم میاره و خفه میشه صور ...

دقیقا وضعیتش همینه کاش آنلاین میشد ویزیت کنه این دکتر تا اکوی قلبشو بفرستم براش و هرکاری گفت انجام بدم اسمشو بهم بگو عزیزم تا زنگ بزنم مطبشون. قراره دکتر هرسه تا لوزشو عمل کنه.خیلی نگرانم دیوانه شدم.کاشکی به همین سادگی بود و این مرد راضی میشد ببریم متخصص خوب تو شهرای دیگه 

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
دوهفته طول کشید؟دختر منم تب میکنه باز کنترل میکنمباز مثلا یه روز بعد تب میکنه ببخشید سوال میکنم برای ...

نه تبش دو هفته طول نکشید. سه روز.

تا برطرف شدن علائم دوهفته طول کشید. من خودم که هنوزم گلوم درد میکنه. همسرم هم امشب لرز داشتن. با اینکه دو هفته گذشته.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
بینیش کیپ شده، ابریزش بینی هم داشت و کمی سرفه. رفتم نتایج آزمایش رو نشون بدم. معاینه کرد گفت گوشش هم ...

دختر منم الان دقیقا بینیش کیپه قشنگ کامل کیپ میشه با یه کم آبریزش و دقیقا سرفه کمی ولی خلطی .امشب قلم بینی گرفتم بی فایده بود اسپری هم بی فایده بود 

دکتر اول هفته گوشش رو دید گفت قرمزه ملتهبه دارو داده

دقیقا وضعیتش همینه کاش آنلاین میشد ویزیت کنه این دکتر تا اکوی قلبشو بفرستم براش و هرکاری گفت انجام ب ...

دکتر احمد علی امیرغفران

جالبه هاااا پسر دایی منم گلوش مشکل داره همش آب گلوش گیر میکنه 

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

عزیزم حتما دخترتو ببر شیراز پیش دکتر غفرانبهترین دکتر قلب بچه هاست حتما ببرش

اها اینجا گفتی انشاالله زنگ میزنم مطبشون 

دکتر احمد علی امیرغفرانجالبه هاااا پسر دایی منم گلوش مشکل داره همش آب گلوش گیر میکنه

ممنونم عزیزم .لوزه لعنتی باعث آپنه تنفسی میشه و اثر میزاره رو قلب.تب و عفونت اثر میزاره رو اون نارسائی لعنتی اول نیم درجه بود حالا ۱۷ درجه 

پسر شما بار اول که گرفت هم تب کرد؟یعنی سری اول همه علایم رو داشت

نه دفعه اول تب نداشت. فقط یه ذره گرم بود بدنش و آبریزش.

کم کم سرفه ها شروع شد. تب شدید ۵ روز که فقط با بروفن می اومد پایین استامینوفن جواب نمیداد. کهیر میزد. سرفه ها شدید تر شد. دیگه دکتر دستور بستری داد. اونجا انتی بیوتیک تزریقی گرفت کامل خوب شد. اومد خونه، ادامه انتی بیوتیک ها رو خورد تا ۵ روز. تا تموم شد دوباره بینی کیپ شد، صداش تغییر کرد. ابریزش و الانم سرفه ها هم شروع شدن 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
سرفه و تب سرفه ای که قط نمیشذ و خلط داشت همراهش تبی که دو شب بود ولی. اصلا پایین نمیومد سرفه موند تا ...

دختر منم سرفه هاش وحشتناک خشک و صدادار بود دکتر شربت خلط اور داد الان سرفه هاش کمتر ولی خلطی شده

الان بهتره بچه شما؟واسه سرفه ای که خلطی شده چی میدادی

نه دفعه اول تب نداشت. فقط یه ذره گرم بود بدنش و آبریزش.کم کم سرفه ها شروع شد. تب شدید ۵ روز که فقط ب ...

نمیدونم این چیه افتاد به جون مردم

دامادمون‌گفت انگار امشب اخبار راجع به این ویروسه حرف زده 

شما خبر نداری چی گفتن

اخی عزیزمان شاءلله حضرت زهرا س واسه بچت مادری کنهواست صلوات میفرستم‌ خوب بشهولی چه شوهر نامردی داری

الهی عاقبت به خیر بشی ممنونم از دعای خیرت به خدا تمام عمرم جنگیدم ازش جدا بشم بیماری روانی داره با دارو کنترل شده الان داروها بی تفاوتش کردن ۸ سال مقاومت کردم بچه نیاوردم گفتم بچه رو چرا بدبخت کنم ناراحتی ریه گرفتم از غصه تداخل دارویی شد و باردار شدم و بچمم وضعیتش اینه خدا به همه ی بچه ها سلامتی بده