2777
2789
عنوان

دکتر گفت ویروس بدی پخش شده مراقب باشید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 5117 بازدید | 236 پست
تور خدا بچم چهارسالشه دقیقا دوماه ویروس گلو درد و کیپی بینی و عرق سرد و درد بدن و..یعنی دلم آتیش گرف ...

عزیزم نگران نباش پسردایی منم ۱ سالشه الان یه ماهه درگیره ببرش فقط متخصص داخلی

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نباش پسردایی منم ۱ سالشه الان یه ماهه درگیره ببرش فقط متخصص داخلی

هرچی کورتن و آنتی بیوتیک زدن براش اثر نداره دوماه با دست دهنش رو میگیرم خفه نشه تو خواب اصلا گلوش داغونه اینقدر از درد گریه میکنه به خدا شوهرم دکتر نمیبرتش اون دو سه بار هم خودم دزدکی بردمش براش مهم نیست فقط به  خودش میرسه خدا کنم خودش این ویروس رو بگیره ببینه این بچه زجر میکشه 

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
هرچی کورتن و آنتی بیوتیک زدن براش اثر نداره دوماه با دست دهنش رو میگیرم خفه نشه تو خواب اصلا گلوش دا ...

عزیزم حتما خودت ببرش اونم فقط متخصص داخلی کودکان

از قلبشم اکو‌ بگیر جهت احتیاط و سی تی اسکن از ریه هاش

شوهرتو ول کن فرض کن اصلا زن مجردی

به بچت برس

خوب میشه ان شاءلله نگران نباش

من پسر داییم یه جوری خفته میشد همه میگفتیم الان تموم میکنه

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

نداره گلم اینجا شهرستانم .آنلاین معتبر میشناسی

نه 

منم شهرستانم 

لااقل از عطاری ها بپرس 

باور کن دمنوش معجزه میکنه 

دوروزه شربت اویشن میدم به پسرم 

سرفه هاش آروووووم شده

تور خدا بچم چهارسالشه دقیقا دوماه ویروس گلو درد و کیپی بینی و عرق سرد و درد بدن و..یعنی دلم آتیش گرف ...

دقیقا پسر منم همینطوره. لوزه هم داره. همین علائم عرق سرد و سرفه و گرفتگی شدید بینی و آبریزش بینی. یکبارم بستری شد. دیگه نمیدونم چه خاکی به سرم کنم. همش داره آنتی بیوتیک میخوره 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دقیقا پسر منم همینطوره. لوزه هم داره. همین علائم عرق سرد و سرفه و گرفتگی شدید بینی و آبریزش بینی. یک ...

اره وضع دخترمنم همینه منم سه چهاربار بستری شده طی این چند سال  الان یه دارو هست دکتر عفونی داده بود گفت کاری کنیم دوباره بستری نشه خدا شاهده اونم اثر نداشت میترسم ای خدا.اسم دارو فلوبان ۷۵ نصف کپسول ساعت ۱۰ صبح بقیه ی کپسول هم ده شب تا ۵ روز.آزاد یک تومنه ولی پزشک متخصص بنویسه خیلی ارزونه

نه منم شهرستانم لااقل از عطاری ها بپرس باور کن دمنوش معجزه میکنه دوروزه شربت اویشن میدم به پسرم سرفه ...

آلرژی داره میترسم برا آویشن از عطاری پرسیدم گفت دم کرده ی پونه  تاثیر نداشت برا عفونت گلوش

آلرژی داره میترسم برا آویشن از عطاری پرسیدم گفت دم کرده ی پونه تاثیر نداشت برا عفونت گلوش

پسرم ۷سالشه 

ضمنا پونه برا بچه ها مضره 

نعنا و آویشنم همینطور

تونستی بعش بابونه شیرازی بده

شربت پلارژنین دادی؟

عزیزم حتما خودت ببرش اونم فقط متخصص داخلی کودکاناز قلبشم اکو‌ بگیر جهت احتیاط و سی تی اسکن از ریه ها ...

خدا منو بکشه قلبش که تو این چندماه فهمیدم افتادگی دریچه ی میترال گرید ۲ داره همش از حال میرفت از درد کبود میشد راه نمی‌رفت .اکو تازگی گرفتیم چون باید تحت نظر باشه ولی ریه عکس نگرفتیم.شهرستانم دکتر اینجا متخصص نیست انشاالله مگه راضیش کنم ببریم شهر دقیقا دختر منم همینه نمیدونم الان چطور صدای نفس کشیدنش رو بفرستم برات یعنی حالت بد میشه خودم قلبم منفجر شده

پسرم ۷سالشه ضمنا پونه برا بچه ها مضره نعنا و آویشنم همینطورتونستی بعش بابونه شیرازی بدهشربت پلارژنین ...

یا خدا یادم باشه نزارم خواهرم بهش پونه بده.اره پلارژین کیدز.کتوتیفن.مونته لوکاست.نئوتادین.آموکسی کلاو.فلوبان.سیتریزین اینارو خورده ولی بازم پلارژین رو امروز خریدم با یه اسپری بینی کورتن که دکتر داد برا احتقان بینیش که اثر نداشت و نداره