2777
2789
عنوان

شرت یک بار مصرف و درمان عفونت زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 29 پست
شرت نخی فقط بپوش خب خشک نگه دار خودتو بعدشمکرم بزن همیشه

چ کرمی منظورت؟

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کپسول سیپروفلوکساین 500بخور روزی یک عدد حتی زمان پریودی بخور بعد هم خودت و با دستمال نخی کاملا خشک کن هیچ وقت عفونت نمیگیری من 7سال هست اصلا عفونت نگرفتم صبح تا صبح شورتم و عوض میکنم پایین تنه ام و زیر دوش می‌شورم هیچ شامپو یا چیز دیگه استفاده نمیکنم 

بقیه رو نمیدونم ولی من در حدی ترشحات ندارم که بریزه زمین.بالخره در روز دو بار میری سرویس، خوب خودتو ...

اره پس حرفتون درسته ترشحاتتون کمتره و با سرویس رفتن تمیز و برطرف میشه..ممنونم

آره ولی برای درمان عفونت نباید شور ت پوشیدمن الان باردارم ترشحم زیادهولی دکترم گفته تو خونه نپوشم

حالا شما بارداری شرایطتت متفاوته ولی کسی که عفونت شدید داره بدون شو رت بدتر اذیت میشه 

بعدم آب و مایعات مصرف کنید که آب دور بچه به خاطر ترشح کم نشه