2777
2789
عنوان

به نظرتون سن مناسب ازدواج چه سنیه

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 61 پست

زمانی که بدونی به بلوغ شخصیتی رسیدی واسه شناخت و قبول مسئولیت 

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به‌نظر من ازدواج موفق ازدواجیه‌ که ازت حمایت کنه تا به اهدافت برسی. نه این‌که مانع رسیدن به اهدافت‌ ...

اره اینم درسته 

ولی یه کم به ثبات رسیده باشی به نظرم واسه خود شخص راحت تره

به سن نیست

هدفت از ازدواج معلوم باشه

اخلاقایی که باید طرف مقابل داشته باشه بدونی

اخلاقای خودتو بشناسی کامل

درست تموم شده باشه

مستقل باشی

به ارزوهایی که بهترین زمانش مجردیه و شخصیه رسیده باشی

شعور و درک و فهم انتخاب ادم  درست رو داشته باشی

شکست خورده باشی و موفقش شده باشی و هیلی چیزارو تجربه کرده باشی

از لحاظ عقلی رشد کرده باشی

هر کس نظری داره ولی به نظرم یه همراه خوب میتونه حالمون رو بهتر کنه

همراه های الان همراه نیستن ۹۰ درصد به درد نخورن چه برسه به چند سال آینده نگو انتخاب درست که اصلا ربطی نداره ادما تو سال های مختلف زندگیشون عوض میشن تغییر میکنن همه چیزشون 

همراه های الان همراه نیستن ۹۰ درصد به درد نخورن چه برسه به چند سال آینده نگو انتخاب درست که اصلا ربط ...

ازدواج سخت شده ولی هنوزم ادما میتونن ادمای تایپ خودشون رو پیدا کنن 

اگه شما میتونی یه همراه خوب باشی قطعا متقابلشم وجود داره

منم موافقم برا همه یکی نیست.من خودم از نوجوونی دوست داشتم ۲۵سالگی با کسی که حتما از خودم بزرگتره ازدواج کنم.۲۷سالگی با کسی که از خودم چندماه کوچیکتربود ازدواج کردم.خداروشکر پخته و فهمیده و عاقله همسرم و اصلااااا به چشم نمیاد بزرگتر باشم.ولی حالا میگم کاش زودتر باهم آشنامیشدیم همون ۲۵برام بهتر بود باحوصله تر باانرژی تر و سالم تر بودم هم اعصاب روانی هم جسمی.۳۱بچه اولم دنیااومده و حالا واقعا کم حوصله و بی اعصاب و ...هستم بااینکه خداروشکر مالی اکی هستیم.کاش زودتر شرایطم فراهم شده بود همسرمو پیدامیکردم زودتر ازدواج کرده بودم الان سرحال تر بودم.

ازدواج سخت شده ولی هنوزم ادما میتونن ادمای تایپ خودشون رو پیدا کنن اگه شما میتونی یه همراه خوب باشی ...

میگم ریسکش خیلی زیاده از ده هزار نفر یک نفر مگر شانس داشته باشی آدم با وجدان سر راهت قرار بگیره کسی که خط قرمز داشته باشه همچین آدمی قابل اعتماد هست و به ندرت همچین آدمایی پیدا میشن خییییلی درصد کمی هستن 

این که تایپ شخصیتیش شبیه باشه یا نباشه یه بخش قضیه اس این که آدم سالمی باقی بمونه بخش دیگه اس که مهمتره