2777
2789

گوشی ۷۰ میلیونی رو میده ۴ میلیون آخه با عقل جور درنمیاد اصلا منو یاد کوروش کمپانی میندازه کاراش😐💔

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه گوشی ۷۰ م میده ۴ م بنظرت میشه اعتماد کرد . کجای ایران آف ۶۰ میلیون میزنه

دقیقا ۹۱ درصد تخفیف اونم فکر کن پی اس فایو ۳۰ میلیونی رو میده ۷۰۰ هزار تومن😂💔یه ریگی به کفششون هست ۷۰۰ هزار تومن پول ارسالشه فقط😂💔

دقیقا ۹۱ درصد تخفیف اونم فکر کن پی اس فایو ۳۰ میلیونی رو میده ۷۰۰ هزار تومن😂💔یه ریگی به کفششون هست ...

خب اخه زده مثلا ساعت ۱۲ و‌ده دقیقه بامداد به نظر من یک دقیقه اس بعد تو اون یک دقیقه تموم میشه یعنی این طوری نیست؟

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
خب اخه زده مثلا ساعت ۱۲ و‌ده دقیقه بامداد به نظر من یک دقیقه اس بعد تو اون یک دقیقه تموم میشه یعنی ا ...

اصلا یک ثانیه باشه میدونی چقدر ضرر میکنه و مطمئن باش تو اون یه دقیقه بالای ۵۰۰ نفر همون محصول رو میخرن

خب بخرن منم یکیشون

یکم فکر کنید لطفا وقتی طرف ضرر میکنه چرا باید بیاد بفروشه منظورم اینه که توی اون یه دقیقه هم ۵۰۰ نفر خرید میکنن اون محصول رو و این فقط ۱ محصول از صد تا محصول اینطوری که کل کمپانی ورشکست میشه😂💔