2777
2789

جریان این شکلیه که من از ترم دو از یکی از پسرای همکلاسیمون که یه ترم بالاتر خوشم میومد اونم از  همینطور چند بارم غیر مستقیم اومد جلو،ولی مستقیم نمیاد جلو چون دوست صمیمیش که پسر عمش هست و اونم همکلاسیمونه و باهم میان و میرن همسایه هم هستن  گویا قبل اون گفته که از من خوشش میاد اینم روش نشده بگه منم از این دختره خیلی وقته خوشم میاد، اینارو یکی از دوستلم که فامیلشونه بهم گفت که خود پسره بهش گفته، واقعا دوسش دارم واقعا دوسم داره،هی غیر مستقیم میخواد ارتباط بگیره،خیلی پسر اروم و خجالتی و مودبیه و میدونم که باهیچکسم نیست و نبوده،هر روز میبینمش توی دانشگاه هی نگام میکنه پسر عمش پیششه، پسر عمش هررر روز توی اینستا به من درخواست میده هی رد میکنم، الان ما چیکار کنیم گیر کردیم این وسط؟؟واقعع دلم میسوزه برای پسر عمش ولی تقصیر ما نیست،پسره خیلی وقت پیش هی منو نگاه میکرد منتظر فرصت بود بیاد جلو تا پسر عمش بهش میگه من از این دختره خوشم میاد یه مدته اینم شوک میشه چون از احساس من به خودش مطمئن نبوده هیچی نمیگه ولی همون روز اینارو به دوستم میگه که بیاد به من بگه😑😑😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید