2777
2789
عنوان

از کدوم رفتار باباتون بدتون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 124 پست
تابستونا خدامونو درمیاره .یه سره میگه لوکروخاموش کنید کولر بهش فشارمیاد ،کولر بدبخت استراحت بدید.کول ...

واااااای بابای من همینههه🤣🤣

خود کسی که اومده بود کولر رو بخوره گفت باید دمای پایین باشه وگرنه آف می‌ره بابام هی فکر میکرد داره اشتباه میگه و ... مامانم مستقیم گفت خو داره میگه باید دمای کولر پایین باشه 🤣

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
اره عزیزم . مردم میگن ساده زیست باید زندگی کنی درصورتی که دین اجبار نکرده اتفاقا کلی روایات هست که م ...

مرسیی نفسمم😍😘اره دقیقااااا ولی از کتابه خوشم امده😍😘

ولی ازت ممنونم😘😍خداروشکر که امدم یه چیزی خیلی مهمی یادگرفتم😍😘مرسیی🙏🏻🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااااای بابای من همینههه🤣🤣خود کسی که اومده بود کولر رو بخوره گفت باید دمای پایین باشه وگرنه آف می ...

😂😂بخداباباها عجیبن نمیدونم چرا اینقد روی کولرحساسیت به خرج میدن. حالا خداکنه زنده باشن وسایه شون پایدار باشه ولی سن که میره بالا دیگه حرف کسی روهم قبول نمیکنن وحرف حرف خودشونه به شدت لجبازمیشن😁

به معنی اجبار نهنمیدونم چه جوری توضیح بدم تو ذهنش برای من یه زندگی ساخته که دلش میخواد تو اون باشم ن ...

بله میفهمم ، نه خودم تجربه دارم . بابام انتظار داره مثلا با پولی که خودم بدست میارم اونکاری که اون میخواد کنم درصورتی که من برنامه های خودمو دارم ، یاد دلش میخواد کلاس های خصوصی برگزار کنم با اینکه میبینن چقدر به خاطر کمبود زمان تو فشارم چجوری برم کلاس خصوصی بزارم ، بهشم  برمیخوره اکه انجام ندید کاراشو

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
مرسیی بابت همه چیز قشنگمهرچی ازخدا میخوای بهت بده💔😅🙃

مرسییییییی عزیزدلممممم😍💖

ان شا الله شما هم بهترین ها تو مسیر زندگیت باشه و بتونی به بهترین ها برسی 💖🌷

بله میفهمم ، نه خودم تجربه دارم . بابام انتظار داره مثلا با پولی که خودم بدست میارم اونکاری که اون م ...

اره دقیقا منظورم همچین چیزاییه

مثلا پدر من اصرار داره که پسرمو بدم باباش بزرگ کنه چون خودم خیلی جوونم

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....                   

ولمون‌ کرده

متاسفم زیبارو🙏🏻

خدابرات حفظش کنه.من ازوقتی پدرم رفته هیچ کس ندارم برادروخواهرام اصلاسراغم نمیگیرن

ممنونم عزیزدلم 🙏🏻

این حرفو نزن مطمین باش اونا هم زمان سختی میگذرونن مثل کوه پشتت هستند عزیزدلم 😢

مرسیی نفسمم😍😘اره دقیقااااا ولی از کتابه خوشم امده😍😘ولی ازت ممنونم😘😍خداروشکر که امدم یه چیزی خی ...

فدااااتشم گل من 😍😍😍💖 خداروشکررررررررررر پس دل منم شاد شد اومدی تاپیکم ان شا الله همیشه حال دلت خوب باشه 😍💖

اسم کاربریت شبیه ی نقاش ماهره تو سایت.اون نیستی؟ انیمه میکشید...

سلاااام زیبارو چجوریییی ؟

مرسی فداتشم ماهر که نه اما اره خودمم 😂😍

😂😂بخداباباها عجیبن نمیدونم چرا اینقد روی کولرحساسیت به خرج میدن. حالا خداکنه زنده باشن وسایه شون پ ...

وااااای واقعاااا انکار دومی باهاشون داری . مثلا میخواد ثابت کنه سرده میگه دیگه باید بخاری بزنیم 😩درصورتی مهپمظتورش اینه کولرا رو خاموش کنیم . یا زنگ میزنه به بقیه میگه میدونی ما هنوز کولر می‌زنیم ؟ مسخره هست نه ؟ »» یعنی نباید دیگه بزنیم 😂

اره دقیقا منظورم همچین چیزاییهمثلا پدر من اصرار داره که پسرمو بدم باباش بزرگ کنه چون خودم خیلی جوونم

اره دقیقا متوجه ام متاسفانه

سلاااام زیبارو چجوریییی ؟مرسی فداتشم ماهر که نه اما اره خودمم 😂😍

سلااام😂😍 چطوری خوبی

وای چ تصادفی

خوشحالم ک دیدمت جیگرر😂🤝

از نقاشیات چخبر

ساقی به نور باده برافروز جام ما