2777
2789
عنوان

قضاوت و توهین های زشت مادرشوهرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 22 پست
اگه اینکار بکنم میگه عروسم احترام.مون نداره بهمون سر نمیزنه . بعدا ببینه تحویل نمیگیره و سرد برخورد ...

اوهوم، به هرحال هرکی یه اخلاق داره، مثلا من خودم از اول خاحواده شوهرم رو عادت ندادم، اونام حرفی نمیزنن

الان شما دیگه نمیتونی 

اوهوم، به هرحال هرکی یه اخلاق داره، مثلا من خودم از اول خاحواده شوهرم رو عادت ندادم، اونام حرفی نمیز ...

نمیدونم حرفی بزنم به روش بیارم جلوی پسراش یا نه

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه خیرسرم رابطه خوبی داشتیم باهم. این فکر کرد من عمدا ازش قایم کردم درصورتی که اینطور نبود

خب دلخور نباش .اونم دوستت داره اتفاقا خانم خوبیه جلو روت گلایه کرده.پشت سرت همسرتو پر نکرده.البته تو این قضیه مسلما همسرت بهتر توضیح میداد.ببین منم بودم ناراحت میشدم سوتفاهم خیلی بدی بوده .حالا ببخش .پیرزنه.دلش شاد کن برکتش به زندگیت میاد

هر لحظه خدا را شکر💙
خب دلخور نباش .اونم دوستت داره اتفاقا خانم خوبیه جلو روت گلایه کرده.پشت سرت همسرتو پر نکرده.البته تو ...

از این ناراحتم که بااینکه گفتم نبخدا یهویی شد رفتنمون بازم به من انگ موذی بودن چسبوند و گفت تو پسر منو یجور دیگه کردی. واقعا هضمش برام خیلی سنگینه چرا پس به پسرش نگفت این حرفاشو؟ من با این روز بعد یه دیگ آش پخته بودم یه ظرف براش بردم ولی تو نرفتم سنگین بودم

خب دلخور نباش .اونم دوستت داره اتفاقا خانم خوبیه جلو روت گلایه کرده.پشت سرت همسرتو پر نکرده.البته تو ...

بخاطر اینکه دل اونو نشکونه یا درگیری ذهنی براش پیش نیاد. فدای لطفت عزیزم ک اومدی🤍

از این ناراحتم که بااینکه گفتم نبخدا یهویی شد رفتنمون بازم به من انگ موذی بودن چسبوند و گفت تو پسر م ...

عزیزم حق داری ناراحت بشی ولی به نظر من جلوی بقیه عنوان نکن.فقط یه بار با شوهرت رفتین اونجا( از قبل جریان رو به شوهرت بگو)  سر صحبت رو باز کن و بگو مادر قضیه اون روز این بود و شما این حرفا رو به من زدین خیلی خیلی دلخور شدم ...متاسفانه قدیمی ترا زبونای تلخی دارن و مراعات کسیو نمی کنن...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

به نظر من در حضور خودش و پیش همسرت با زبون خوش بحث رو باز کن و همسرت مخاطب قرار بده و بگو مادر از دست من ناراحت شده و قضیه و حرفایی که گفته رو با زبون خوش بگو بعد به همسرت بگو مگه فلانی فقط تو رو دعوت نکرده بود و بعدا تو اصرار کردی بیا که دوستت باهات تماس گرفته خانوم و بچه هاتم بیار. بذار همه چی روشن بشه هم برای همسرت هم برای مادرش. البته با زبون خوش مطرح کن که گارد نگیرن

بخاطر اینکه دل اونو نشکونه یا درگیری ذهنی براش پیش نیاد. فدای لطفت عزیزم ک اومدی🤍

ببین گل من.من خودم اخلاقم شبیه مادر شوهرته.خیلی دلخور میشم احساس کنم کسی میخواد چیزی ازم پنهون کنه.یه سوتفاهم بد بوده.خدا خیرت بده الهی.عروس خوبی هستی‌والاه من دلم برای مادرشوهرها میسوزه.الهی که لبت خندون ،دلت شاد و رزق و روزی خونه ات فراوون باشه.

هر لحظه خدا را شکر💙