2777
2789
عنوان

همین الان در چه حالید😍😍😍بیاید تو هر وضعیتی هستیم بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 76 پست

تو ماشین باهمسرم نشستم، دارم اهنگ کی میگیره جاتو گوش میدم

یه ماشین عروس همین حالا از جفتمون رد شده و من همسرم با خنده داریم نگاشون میکنیم و بهش گفتم میخوای امشب برات عروسی بگیرم😁😂

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند روز دارند خونمون کار می کنند حیاط رو خودتون تصور کنید دیگه. ... 

امروز حیاطو شستیمممم .. 

فردا هم پنجره هارو تمیز کنم با جارو برقی خونمون ویلایی هست بزرگ آدم جونش بالا میاد وقتی تمیز کاری می‌کنه 😑😂

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

استرس 🤦🏼🤦🏼

من همیشه ارزوم بود بایه پزشک ازدواج کنم دیونه وار دوست داشتم 

حالا از دیروز یه فالور پزشک اومده تو پیجم الان بهم ابراز علاقه کرده برام شعر نوشته فرستاده این اولین بار من بایه مرد در ارتباطم 😱😱

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
بهحاجتم فکر میکنم میشه دعا کنین؟

چشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

جلو ماشین لباسشویی نشسته بودم داشتم چرخش ملافه هارو نگاه میکردم سرم گیج رفت اومدم نشستم رو زمین دارم بستنی میخورم با لیمونادد😐😐سرمو تو گوشیه ...گشنمه ضعف کردم از ساعت هشت ساندویچ خریدم ولی لب نزدم بهش در نهایت گشنگی میل به غذا ندارم ...باید سیپروهپتادینمو می‌خریدم یادم رفت اگه اون نباشه نمیتونم غذابخورمم هرچقدر هم ضعف کنم باز نمیتونم غذا بخورم مگه بستنی و آبمیوه یا میوه ...سگامم بهم چسبیدن و خوابیدن یکیشونم داره خرپف می‌کنه ...

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
🙃🌸ممنونم من طلاق گرفتم خونه پدرم زندگی میکنم یه برادر ۳۰ ساله یه داداش ۵ ساله شیطووون دارم🙃خیلی خ ...

فدات بشم قشنگم🥺❤️‍🔥🫂

امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد 

چقدر مهربونی

از سبک زندگیت خیلی خوشم اومد معلومه آدم مسئولیت پذیری هستی، تر تمیز و بشدت مهربون

🥰🥰

از آشناییت و خوندن این تاپیک بشدت لذت بردم

نه عزیزم شما هر چقد. حرف بزنی من تا جوون و دل گوش میدم اتفاقا الان گفتید در چه شرایطی هستید منم پا شدم همه چیزو تمیز کردم الانم در خدمتتون هستم😄

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

امتحان آیین نامه دارم درگیر خوندنم البته الان وقت استراحتمه

سایت درایو خیلی کمکه

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

جلو ماشین لباسشویی نشسته بودم داشتم چرخش ملافه هارو نگاه میکردم سرم گیج رفت اومدم نشستم رو زمین دارم ...

لباس قرمزه داره خروپف می‌کنه ، چنان عمیقه خوابش فارغ از مشکلات دنیا و زندگیه .. خوشبخالش واقعا

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
اره داءم تست میزنم

تستایی که میزنی مرحله به مرحله آخرش چند درصد برات میزنه قبولی یا رد میشی؟

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔