2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پول بهش قرض دادی یا طلا اگه طلا رو خودت فروختی و پول قرض دادی الان اگه طلا بگیری اشکال داره اگه طلا رو دادی خودش به پول تبدیل کنه هیچ اشکالی نداره بگو همون چهار گرم طلا رو بده از کسی برت امانت گرفتم گفته طلا میدم طلا میگیرم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

😄بنظرم دوباره حرفش شد، رک بهش بگو بابا میخوای همون ۱۲ تومنو بدی یا اندازه ۴گرم طلارو؟دیگه خودش متوح ...

خوارد دلشو ندارم واقعن اصلا نمیتونم ولی دلم میخواد خودش بدونه اخه پارسال ۱۰ تومنم نقدی دادم که می‌شد ۴ گرم طلا ولی دیگه اونو نمیخوام

ما  فامیلامون وقتی پولی نیاز داشته باشن به طرف مقابل طلا قرض میدن با همون وزن طلا هم باید پس بدن

توم بگو ایشالا با هم میریم طلا فروشی من چهار گرم طلا بر میدارم اونم خودش میفهمه دیگه  بگو من طلا دادم طلا هم پس میگیرم

ما فامیلامون وقتی پولی نیاز داشته باشن به طرف مقابل طلا قرض میدن با همون وزن طلا هم باید پس بدنتوم ...

اتفاقن خودش گفت میریم می‌خریم ولی اون روزم گفت پولتو رو هم پس میدم حرف طلا نزد

عزیزم تو طلا دادی چطور اون رودربایستی نداره میخواد پول بده. بهش پیام بده بگو فلان گرم طلا قرض دادم ه ...

یکم خونه رودروایسی هم دارم میترسم ناراحت بشه دیگه بهم محل نزاره بگه یه بار طلا داد  آخرش سودش گرفت 

یکم خونه رودروایسی هم دارم میترسم ناراحت بشه دیگه بهم محل نزاره بگه یه بار طلا داد آخرش سودش گرفت

عزیزم به کی طلا دادی.چه سودی تو اگه طلا هم پیش خودت میموند قیمتش بالا رفته بود

اتفاقن خودش گفت میریم می‌خریم ولی اون روزم گفت پولتو رو هم پس میدم حرف طلا نزد

وای از چیزای که گفتی باباته

بابای من ازم دوتا النگو یه زنجیر گوشواره  یه انگشتر حدود ده سال پیش قرض گرفت البته مامانم برام خریده بود کم کم 

هنوز که هنوزه بهم پس نداد هر چی میگم پس بده میگه ندارم یه چیزی باهاش خرید که هر وقت یادش میفتم جیگر خون میشه😄