2777
2789

طلا رو دادی یا پولو؟

هرچی دادی همونو بگیر

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید باهاش طی میکردی ک طلا دادی طلاهم میخوای الان ک نگفتی نمیتونی اینو بخوای همون پولتو بده هنر کرده

والا گفتم میگم رودروایسی دارم ولی بهش گفتم من طلامو میدم هر وقت داشتی برام طلا میخریدی

من پارسال طلا دادم قرار شد گرمی بهم پسش بده یه دفعه طلا کشید بالا دیدم خیلی ضرر میکنه دلم نیومد همون پولو گرفتم ازش 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

حق توعه که الان ۴ گرم طلا بخره بده بهت

اصلا رو نگیر

واسه گرفتن حق خودتون هیچوقت خجالت نکشین 

بگو یکی از دوستام به دوست صمیمیش که پول نیاز داشت گوشواره هاشو داد

دختره بعد چند وقت ب جای طلا بهش پول داد ، بنده خدا خیلی ناراحت شد چون میگفت اگه اون طلا رو داشتم میتونستم باهاش فلان کار و کنم

هی ی جور تعریف کن ک بدونه پول دادن خوب نبست و باید ب ارزش طلایی ک دادی بهت پول یا طلا بده 

والا گفتم میگم رودروایسی دارم ولی بهش گفتم من طلامو میدم هر وقت داشتی برام طلا میخریدی

پس اگ گفنی باید بده بهش بگو اگ سختته طلا بگیری بیشترشو بده خودمم میزارم روش ۴ گرم میخرم (اگ طرفو دوس داری)

به هر حال ی جور حرفو بنداز یا بگو کسی بهش بگه

طلا ولی از حرفاش فهمیدم پول میده

نه دیگه طلا دادی طلا بگیر

بگو راستی قابلتو نداره ولی خواستی طلامو پس بدی همون تلنگو (یا هرچی) دادمو برام بگیر که استفاده کنم یموقع آب شده نگیری

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
بابامه ‌ولی خیلی راحت نیستیم رودروایسی داریم نمیدونم با توضیح بدم چه جوری ولی خیلی خجالت میکشم بگم ط ...

باباته که همون پولش رو بگیر من ربع.سکه دادم ولی یهویی گرون شد و من هم دلم. نیومد ربع بگیرم