2777
2789
عنوان

رفتم سینما

402 بازدید | 29 پست

امروز یهویی با دوستم رفتیم سینما 

فیلم زود پز 

واقعا چرت بود 

هر کی ندیده بگه داستان و بگم بیخود پول نده 

80بلیطش بود ای کاش میدادم ب ی فقیر 

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره به اندازای کارای دیگه رامبد قوی نبود

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اخه خدایی تیزرشو دیدی متوجه نشدید چه سمیه؟=)))

همون گولم زد چرت بود 

هیچی سیروس و شاهین یعنی تنابنده و محمد زاده داماد قدرت مددی محمود جعفری هستن و قدرت ی دختر داره که بار داره دوقلو  اسمش مریضه است و ی برادرزاده که مهری اسمش نقششونم ساقی حاجی پور و شیرین اسماعیلی بازی می کنن

اول فیلم با رقص هندی شروع میشه ک سیروس و شاهین و ی مرده دیگه ک خودشو زن جا داده بود می گیرن بعد اونجا ب اون کسی ک گرفتتشون برای اینکه آزاد بشن میگن مهری ک رییس پایگاه و ... خواهر مهری  خواهرشونه و اون آقاهه صاحبی ک نقشش و روزبه حصاری بازی می‌کنه تا میبینن اینو میگن با شیرینی میاد و ازادشون می‌کنه 

هستی ک بگم‌

بعد اینا میان خونه و با قدرت دعواشون میشه ب سیروسم ک ی بچه داره و زنش مرده میگن برو خونه جدا بگیر و تو این دعواها شاهین و سیروس میرن تعمیر گاه و میبینن ک قدرت آبگوشت گذاشته بساط داره و .... گلاره عباسی ک نقش شهلا رکابی رو داره اونجا منتظرشه  شاهین و سیروس میفهمم ک قدرت محتکره و کلی برنج و روغن و... احتکار کرده قدرت میاد شاهین می بینه و ردش می‌کنه بره و بعد سیروس رو بالا میبینن و باهاش بحثش میشه

اونجا ک دعواشون میشه زود پز م میترکه و سیروس با قدرت میوفتن زمین سیروس روی قدرت می افته و قدرت میمیره و از اونجا میبرنش دکتر و بیمارستان خیلی شلوغ بوده و بهشون میگن ک شهید شده بعد شاهین میاد ک‌بگه با زود پز مرده و جنازه رو‌میدن بهشون بعد با جنازه میان تعمیر گاه قدرت  که تصمیم بگیرن چ کار کنن و گلاره عباسی در حال فرار  رو‌ می بینن و سوار اتوبوس میشن سه تایی بعد گلاره میگه ک سفته داده دسته قدرت اون سفته ها رو میخاد و ایمان قبول میکنن 

بعدش شاهین و سیروس چون نمیخان ک مریضه بفهمه و اینکه با زود پز مردن خیلی مسخره است دنباله راهی کی گردم ک شهید جلوه اش بدن بعدش ی بار ک میرن بندازنش تو موشک بارون شده ها میفهمم ک حموم زنونه بوده ی بار نانوایی بوده و ... دیگه چاره ای ندارن بر می گردن دوباره تعمیر گاه و میخان ک  دوباره صحنه سازی کنن گلاره عباسی با جنازه میاد دره خونشون و تهدیدشان می‌کنه لچب گفتن همه چی و بهشون میفهمونه ک قدرت ی شارتالان بوده و سفته ها رو گرفته و پولشم گرفته فقط سود مونده که نمی‌ده اونجا میفهمم ک قدرت عجب آدمه بدی بوده