2777
2789
عنوان

از آرزو های دور و دراز تون بگید🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 137 پست
عزیزم من چندروز پیش چندتا سوال درباره رشتت ازت پرسیدم تو ویس جواب دادی بهم اما هرکارررررکردم ویسه با ...

بازم باز نشد؟ 💔

اره حتما بپرس تایپ کنم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی تاریخ باعث میشه آدم بهتر خودشو بشناسه

یه درس عبرت بزرگه 

به قول چارلی چاپلین

مردمی که تاریخ خودشون و ندونن محکوم به تکرارش هستن

فقط دلم میخواد تو مدرسه دهن همکلاسی هام که میگن تاریخ به چه دردمون میخوره رو آسفالت کنم

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
دقیقااااا ببخشااااا ولی آدمای اینجوری نوفهمننن اینا برده آن ذاتا

من که دیگه  به جمله جواب ابلهان خاموشیست بسنده مردم و کاری با این کوته فکر ها ندارم

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
بازم باز نشد؟ 💔اره حتما بپرس تایپ کنم

نه متاسفانه عزیزم حیف خیلی دوست داشتم باصدا خودت بشنوم💔

چند تا سوال داشتم راجع به رشتتون،چون می‌خوام امسال برم با سوابق آگه خدا بخواد.

اینکه آیا با لیسانس کار داره؟چند ساعت کاری و چقدر حقوق؟

شما زیست رو در سطح سلول میخونید؟ودر غالبیت ژنیتیک؟(در مقطع لیسانس) 

شما ارشد وزارت بهداشت بودید؟قبولی وزارت بهداشت خیلی سخته؟

در نهایت برای دکتری ژنتیک بالینی کار پزشک متخصص ژنتیک رو انجام میده؟اگه نه چه حیطه ای فعالیت داره؟

بنظرتون رشته شما رو با روزی چند ساعت میشه معدل۱۹_۲۰گرفت ؟ایا روزهای منتهی به امتحان جوابه؟

کنارش میشه رشته دیگه هم خوند مثل فیزیک و ژنتیک 

ببخشید که زیادن😘

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

نه متاسفانه عزیزم حیف خیلی دوست داشتم باصدا خودت بشنوم💔چند تا سوال داشتم راجع به رشتتون،چون می‌خوام ...

کار داشتن هر رشته به ظرفیت خودت 

تلاش خودت وابسته اس

به اندازه رشته های علوم پزشکی فراوانی کار نداره

ولی اینجورم نیست تلاش کنی و بیکار بمونی

تو سطح لیسانس ترکیبی از سلول و ژن هست

من وزارت علوم بودم

ولی دارم مجدد برای ارشد بهداشت مبخونم

بله سخته ولی نشدنی نیست

متخصص ژنتیک تفاوتی با پزشکی که اومده و تخصص ژنتیک گرفته نداره حوزه فعالیت هر دو یکیه عزیزم

باید حداقل سه چهار ساعت زمان بذاری

و نه نمبشه شب امتحانی پاش شی 

والا رشته ما 14 امین رشته سخت دنیاست

مدیریت دوتا رشته سخت مثل فیزیک و زیست خیلی کار سختیه

ولی بستگی به توان و طزفیت خودتونم داره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
کار داشتن هر رشته به ظرفیت خودت تلاش خودت وابسته اسبه اندازه رشته های علوم پزشکی فراوانی کار ندارهول ...

ممنو عزیزم واقعا لطف کردی❤️🫂😘😘😘😘

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

کار داشتن هر رشته به ظرفیت خودت تلاش خودت وابسته اسبه اندازه رشته های علوم پزشکی فراوانی کار ندارهول ...

عزیزم فقط یک سوال دیگ.

الان شما ارشد وزارت علومید در حین تحصیل مگه میشه انتقال یافت به وزارت بهداشت؟

یعنی آزمون داره؟بعد از آدامش وزارت بهداشت می‌خونید؟

ممنونم عزیزم ان شاالله به همه آرزوهای قشنگت برسی🥰

😍🫂😘

عزیزم فقط یک سوال دیگ.الان شما ارشد وزارت علومید در حین تحصیل مگه میشه انتقال یافت به وزارت بهداشت؟ی ...

نه جانم من ارشد وزارت علومم داره تموم میشه ترم آخرم

اینو تموم میکنم مجدد ازمون بهداشت میدم

نه جانم من ارشد وزارت علومم داره تموم میشه ترم آخرماینو تموم میکنم مجدد ازمون بهداشت میدم

یعنی دوبار ارشد میخونید؟

ببخشید من اصلا تو باغ نیستم بقولی😁

نه جانم من ارشد وزارت علومم داره تموم میشه ترم آخرماینو تموم میکنم مجدد ازمون بهداشت میدم

اخه من خوندم که باید دو مقطع ارشد و دکتری وزارت بهداشت باشید که مجوز مطب بگیرید