2777
2789
عنوان

توجه طلب❓

57 بازدید | 12 پست

آدم های توجه طلب چطورین؟

من خیلی وقته حس می کنم توجه طلبم با اینکه نمی خوام به طور ناخودآگاه سعی می کنم توجه جالب کنم😩

چیکار کنم خیلی اعصابم خورد می شه وقتی می بینم چیکار کردم😑😑 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا یه دختر داشتیم زمان دانشگاه هر کاری بگی میکرد که فقط توجه پسرارو جلب کنه 

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

اینارو ببرن پیش روانپزشک یه تجویز سنگین براشون میکنه

بله دقیقا

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

معمولا درونگراها،  برونگراها رو به علت زیاد حرف زدن،  پرو بودن و راحت اظهار نظر کردن و پر انرژی و پر جنب و جوش بودن ما رو توجه طلب میدونن. ولی ما برونگراها ذاتمون پر انرژیه و ابرازگره و اصلا برامون مهم نیست دیگران به ما توجه کنن یا نکنن.  ما برونگراها کسی رو توجه طلب میدونیم که تو جمع پسرا و جنس مخالف تعریفای بیش از حد و الکی از خودش میکنه،  عشوه های غیرعادی میاد.  تو جمع دوستا معمولا دروغ میگه تا خودشو ثابت کنه.  کلا شخصیتش نمایشیه و خود واقعیش نیست 

یعنی ناخودآگاه یجوی رفتار می کنم که توجه ها رو به خودم جالب کنم یا خیالپردازی هایی بعصی وقتا می کنم ...

درسته فک کنم کنترل دست خود آدم نیست مگه نه . خیلی بده بعدا کلی عصبی میشیم از کارمون 

معجزه شکر گزاری