کاپ_کیک_طلایی مدیر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 1554 عنوان کتابخونه به نظرتون به خانواده بگم برم اجازه میدن | مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 35 پست خوبه اصلا؟ تجربه داشتین دیروز | 22:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاپ_کیک_طلایی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 1554 اره کتابخونه خب ساکتهبرو یحا بشین ک روبروت دیوار باشه بقیرو نبینی حتما خدا کنه خانواده ام اجازه بدن
khodebahar عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 655 مدرسه ما کتابخونه داشت همه با هم دوست بودیم اکثرا زیر ۲۰۰ شدیم مدرسرو نمیگمکتابخونه بیرونو میگماخخ من میرم واقعا ب چشم میبینم طرف داره میخونه دوستش میاد پیشش نیم ساعت یساعت حرف میزنن واقعا رومخهباید دوستتم هدفدار باشه اینطوری خوبه
ماهلین__ عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 6353 مدرسرو نمیگمکتابخونه بیرونو میگماخخ من میرم واقعا ب چشم میبینم طرف داره میخونه دوستش میاد پیشش نیم س ... ببین تو مدرسه نه تو کتابخونههمه باهم دوست بودیمدوست صمیمیااا ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان
khodebahar عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 655 ببین تو مدرسه نه تو کتابخونههمه باهم دوست بودیمدوست صمیمیااا ببین هدف داشتینبستگی به دوستت داره میدونی چی میگم؟
ماهلین__ عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 6353 ببین هدف داشتینبستگی به دوستت داره میدونی چی میگم؟ اره واقعا همینو میخواستم بگم به مدیریت خودت بستگی داره ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان
کاپ_کیک_طلایی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 1554 اگه واقعا درسخونی برو واقعا میخوام بخونم قصدم وقت تلف کردن نیست فقط تو خونه آرامش ندارم
khodebahar عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 655 اره واقعا همینو میخواستم بگم به مدیریت خودت بستگی داره هم مدیریت هم دوستتالان بچهای کلاس مام یسریاشون میان حتی خودشون انقد باهم حرف میزنن درسو یادشون میره ولی سمت من نمیان
khodebahar عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 655 واقعا میخوام بخونم قصدم وقت تلف کردن نیست فقط تو خونه آرامش ندارم خوبه بروبگو مثلا صبح بابات ببرتت عصرم بیاد دنبالتناهارم صبح ببر حالا غذای دیروز
کاپ_کیک_طلایی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 1554 خوبه بروبگو مثلا صبح بابات ببرتت عصرم بیاد دنبالتناهارم صبح ببر حالا غذای دیروز از این جهت محرومم پدرم فوت شدند با پدر خونده ام و مادرم زندگی میکنم نمیتونم بگم اون بیاره باید خودم درست کنم شب ببرم
khodebahar عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 655 از این جهت محرومم پدرم فوت شدند با پدر خونده ام و مادرم زندگی میکنم نمیتونم بگم اون بیاره باید خودم ... نمیگم اون بیارهپس ببین یکاری کنمثلا شب قبل اینکه بخوابی مثلا یه کوکوییکتلتی چیزی ببربنظرم چون دهمم هستی نیاز نیست فشار بیاری زیاد مثلا ۵ عصر برگرد خونه دیگهرشتتم فکر کنم تجربیه
کاپ_کیک_طلایی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 1554 نمیگم اون بیارهپس ببین یکاری کنمثلا شب قبل اینکه بخوابی مثلا یه کوکوییکتلتی چیزی ببربنظرم چون دهمم ه ... اره تجربیم حق با شماست گلم