2777
2789

دیروز رسیدیم بندر امروز  سوار اتوبوس بودیم کنار یه پیر زنه نشسته بودم بهم گفت اهل کجایی گفتم تهران

گفت شوهر داره گفتم آره

گفت بچه داری گفتم اره یه دختر ۱ ساله 

گفت من چندتا پیرهن از تو بیشتر پاره کردم تجربم بالاتر از توعه اما از چهرت معلومه حامله ای 

حالا منم حرص دارم میخورم اخه از چهره مادر من؟!!!؟؟؟؟؟؟؟

میگم مادر جان مشکوک به بارداری بودم ازمایش دادم گفت منفیه مطمئنم نیستم 

یعنی نیم ساعت تمام میگه حامله ای منم میگم نیستم 

آخر سر من کوتاه اومدم میگم باشه مادر جان رفتم تهران دوباره آزمایش میدم 

خدایا صبر بده 

الان من بیام به تو بگم حامله ای از قیافت فهمیدم بهم نمیگی یچی کم داری؟!

منو صد د صد میگی شانس ندارم ک

چشم ها دریچه ی روحن!...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدیمیا میفهمیدن حالا چرا بحث کردی لبخند میزدی سکوت میکردی

بهش ۶۰ میخورد نهایتا

اخه زورم میاد تازه ازمایش دادم میگه منفی ، یکم مردم منطق داشته باشن قدرت شنیدم حقیقتو داشته باشن

نشد ک همش حرف خودشون باشه 

من مدرک دارم میگم حامله نیستم گیر داده ، آره لابد حتما پامیشم واسه حرف اون میرم ازمایش میدم 😑

چشم ها دریچه ی روحن!...

دقیقا یه پیرزن از رو چهره ام فهمید حامله ام، زمانی که هنوز خودم نمی دونستم!! 

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
میگه حامله ای قبول کن دیگه /=حالا چند ماهه حامله ای؟

مگه مشکل من یکی دوتاست ؟! در اومده میگه تو خانوادتون سابقه چند قلویی داشتید ؟! میگم آره از طرف پدری یه تعدادی بودن 

در اومده میگه مبارکه 

یعنی چی ؟!!!!🤨🧐

چشم ها دریچه ی روحن!...

مگه مشکل من یکی دوتاست ؟! در اومده میگه تو خانوادتون سابقه چند قلویی داشتید ؟! میگم آره از طرف پدری ...

حرص نخور 

خرما بخور برای بچه خوبه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بهش ۶۰ میخورد نهایتااخه زورم میاد تازه ازمایش دادم میگه منفی ، یکم مردم منطق داشته باشن قدرت شنیدم ح ...

یکی از دوستامون آزمایش داد منفی بود، پریود نشد، دو هفته بعد دوباره آزمایش داد، مثبت شد 

۶۰ سال ک پیر نیس میگی پیرزنه بحث کردن خودت سر این قضیه عجیب تره تا رفتار اون زنه

ازش سنشو پرسیدم گفت آخرای ۶۰ سالم اما چروکای صورتش زیاد بود 

🤦🏻‍♀

چشم ها دریچه ی روحن!...

حرص نخور خرما بخور برای بچه خوبه

برای بچه ها 

هرچی بیبی زدم قبلش منفی بود یکیش مثبت شد اونم پر رنگ و واضح

بعد آزمایش دادم گفت منفی 

چشم ها دریچه ی روحن!...

البته منم یکی قبل اینکه بفهمم حامله ام بهم گفت از چشات مشخصه بارداری،و بودم😐🫤 

هر چند نی نی نموند برام

چند وقت پیشا هم یه خانومی قسم و آیه که تو طرز نشستن و راه رفتنت شبیه بارداراس تو بارداری، منو میگی حالا اظهار نکردم ولی تو درونم عروسی بووووود😍 ولی چند روز بعد پریود شدم🥹