فاطما گل از ساعت ۷ تا همین الان دارم تو تاپیکات میچرخم
میخوام یه چیزی بهت بگم
عمیقا برات ناراحت شدم
عزیزم به خودت بیا ، دست بردار از اون پسری که میخواست بیاد خواستگاریت ، ۹۰ درصد تاپیکات در مورد اونه ، ولللللششششش کننننننن ، توروخدا ولش کن
بسسسسسه!
چقدر خودتو عذاب میدی
یه نگاه به شرایط خودت بنداز ! ناراحت نشو از حرفم ، منم یه زنم همجنس خودت هم سن و سال خودت ، میخوام واقعیت رو بهت بگم
آخه کدوم پسر مجردی میره خواستگاری زنی که دوبار جداشده و بچه داره ؟؟ ها ؟؟؟؟؟؟
عزیزم اون هدفش فقط و فقط و فقط سواستفاده از تو و احساست بوده که کرده ! این یه واقعیته ، بپذیر حرفمو ، اون بازیت داده ، خواهشا از اینجا به بعد نذار بازیت بده ، بکش بیرون ازش به خاطر آرامش خودت ،خیلی داری خودتو زجر میدی ،حقت نیست
اگه واقعا دلت همدم میخود و میخوای ازدواج کنی به نظرم به معلم دخترت فرصت بده ، ببین اصلا چی میخواد هدفش چیه ؟؟
از اون پسره هیچچچچچی واست در نمیاد ، هیچچچچچی،یهو به خودت میای میبینی چند سال از عمرتو به پاش دادی و کلی فرصت بخاطر اون از دست دادی
بخدا از غروب برات ناراحتم ، عصبی ام برات که چرا هیچکس نیست یکی بزنه در گوشت بگه این راهی که میری بیراهه ست ، سرابه!!!!
یه چیزی رو هم در موردت فهمیدم ، اینکه قدرت تصمیم گیری نداری و زود پشیمون میشی
از طلاقت پشیمون شدی ، از عوض کردن اسمت پشیمون شدی ، میدونی چرا ؟؟؟ چون بدون فکر عمل میکنی عزیرم ، به عواقب کار اصلا توجه نمیکنی
معلم دخترتو اگه واقعا هدفش ازدواجه و آدم مناسبی بهش فرصت بده آشنا شید ، اینو با بی فکری رد نکن خواهشا
خواهرانه بهت گفتم