2777
2789

من رفتم مشاوره ک از این جدا شم بعد اومد انقد ناله و زاری کرد که بردمش همون مشاور بهمون گفت دوماه کاملا بدون ارتباط باهم باشید چون شکاک بود و توهین می‌کرد بام یه روز خوب بود یه روز بد حالا رفته به رفیقم پیام داده آتنا امروز بیرون رفته یا نه 😡😡😡😡😡😭

برگشت به آزادی🕊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم بلاکش کنه اما آدم انقد مریض؟؟؟قلبم درد گرفت از دست کاراش

خب میشه طوری که میگی با خدت ینی این همون ادمه 

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
رک بت بگم یا دلت نسوزه و جدا شو یا منتظر باش مث سگ پشیمون بشی ت زندگی چون مث سگ بات رفتار میشه

دیگه هیچوقت دلم نمیسوزه اگه نیم درصد امیدوار شده بودم این درست شه با حرکت امشب آب پاک قطعی رو دستم ریخته حتی دیگه واسم مهم نیست قبل عقد باهاش رابطه جنسی داشتم قلبمو اتیش زد یاده تموم وقت هایی افتادم که داشتم جون میدادم و هی میگفت کجایی فیلم و عکس بده ار تختم افتادم تو خوابگاه به من میگه فیلم بده ببینم خوابگاهی قلبم اتیش داره میگیره دارم میسوزم از ظلمایی بهم کرده 😭

برگشت به آزادی🕊

دیگه هیچوقت دلم نمیسوزه اگه نیم درصد امیدوار شده بودم این درست شه با حرکت امشب آب پاک قطعی رو دستم ر ...

دست پیش بگیر بگو ت ب چ حقی ب دوستم پیام دادی 

شماره همه خانوما ت گوشیته آره ؟

راست میگن کافر همه را ب کیش خود پنداری گمشو برو معلوم نیس چ ریگی ب کفشته

🚬
دست پیش بگیر بگو ت ب چ حقی ب دوستم پیام دادی شماره همه خانوما ت گوشیته آره ؟راست میگن کافر همه را ب ...

ریگ ؟سنگ تو کفشش بود همرو گول زد 

اونقد دروغ پشت دروغ به من گفته

بارها دروغ گفته خودمو میکشم 

اون اوایل دروغ میگفت دارم میرم مجلس کار کنم الان بیکاره 

اونقد دروغ گفت زندگی آینده ما اینجوریه ما آنقدر باهم خوبیم ک خدا میدونه 

عکس پروست منو یاد نه ده ماه پیش خودم انداخت بدون دغدغه داشتم آهنگا بی تی آسو گوش میدادم بایسم  آر ام بود‌.. چقد اون روزا ازم دور شدن حس میکنم دیگه قرار نیست هیچوقت به آرامش اون دوران برگردم

برگشت به آزادی🕊

ریگ ؟سنگ تو کفشش بود همرو گول زد اونقد دروغ پشت دروغ به من گفتهبارها دروغ گفته خودمو میکشم اون اوایل ...

عزیزمممم 

این آدم با ت بازی کرده گولت زده 

البته حقم داشته فقط با دروغ و دغل تونسته جواهری مث ت رو ب دست بیاره وقتشه دیگ برینی بهش

🚬
عزیزمممم این آدم با ت بازی کرده گولت زده البته حقم داشته فقط با دروغ و دغل تونسته جواهری مث ت رو ب د ...

همه چیو دارم تموم میکنم اما تا آخرین نفس بهم خنجر زده حس میکنم من یه جنازه و بازم به ضربه زدن ادامه میده .....

برگشت به آزادی🕊

همه چیو دارم تموم میکنم اما تا آخرین نفس بهم خنجر زده حس میکنم من یه جنازه و بازم به ضربه زدن ادامه ...

همین ک ت نامزدی رها کنی قدرتش و داشته باشی و نزاری ب زندگی و بچه بکشه 3 هیچ از خیلیا جلویی 

ت نامزدی همه اینجورین ک حالا ازدواج کنیم شاید درست شد

🚬