2777
2789

بابام خیلی ادم خوبیه هرچی میخوایم برامون فراهم میکنه و همسر خوبی برای مامانمه ولی چند بار چندین سال پیش به مامانم خیانت کرد ولی گذر کردن و مشکلاتو حل کردن وقتی مامانم بخشیدش

الان متوجه شدم بابام دوباره داره به مامانم خیانت میکنه. خیانتاش هیچوقت جنسی نیستن یا مثلا پاشه بره بیرون باهاشون بلکه در حد چت هستن. چیکار کنم من الان؟ به مامانم بگم و دوباره جنگ اعصاب شروع بشه یا کلا بیخیال شم و چیزی نگم؟

حال دعوا ندارم حال جنگ و اعصاب ندارم همه چی فراهم میکنه ولی کرم خیانت به جونش افتاده و کلا پاک نمیشه مامانم الان چیزی نمیدونه و باهم خیلی خوبن و مشکلی در کل نیست.

به مامانم چیزی بگم یا نگم بذارم همینجوری بدون اینکه به کسی بگم زندگی کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگو بع نظرم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اگر فقط چت باشه و قراری نذارن فکر نکنم اشکال داشته باشه

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم

ن نگو 

چون پدرت عوض بشو نیست و باز تکرار میکنه این وسط فقط زنذگی رو برای مادرت تلخ تر می‌کنی 

کاربری دو نفره                                                      ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 
امیدوارم کسی در نیاد بگه نگو از الان بگم احمق فرض شدن یکی اصلا جالب نیست و حق داره طرف مقابل اینو بد ...

مطمئنن مادرش میدونه چون حس ششم خانوما قویه اونم اینک پدرش بارها تکرار کرده این کارو و با برملاشدنش تغییری نکرده پس گفتنش دیگ فایده نداره چون مادرش بیشتز اذیت میشه

کاربری دو نفره                                                      ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 
بابات به مامانت خیانت میکنه و توام به مامانت عزیزممن خودم به شخصه دلم میخاد حقیقتو بفهمم تا یکی با د ...

عزیزم دفعه های پیش همیشه سمت مادرم بودم. مادرم هربار خرد میشد با خیانتای پدرم نمیخوام دوباره اینجوری ببینمش الان خوشحاله… بابامم فکر نکنم تغییر کنه