2777
2789
عنوان

از تجربیات مدرستون

82 بازدید | 20 پست

میخوام بدونم هرجلسه امتحان گرفتن جزع کار معلمه

پرسش منظورمه 

یا باعث میشه دانش اموزا اون معلمو دوست نداشته باشن و باعث بشه کلاس بد بشه

استراحت چطور میدن تو کلاس

برای شما چطور هست این موضوع استراحت.

چند دقیقه اخر کلاس یا وسط کلاس

معلمای ما خودشون استراحت میدن اوکین

ی جلسه عم پرسش میکنن ی جلسه امتحان

هرکی‌لایک‌کنه‌سوسکِ‌توی‌فاضلابه🗿!آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

یه جوری درس و تکلیف نده که انگار جز درس تو هیچ درسی ندارن

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم این پرسشی که میگی بد نیست واقعا چون پایانترم مشکلی نداری حالا یسری وقتا که امتحاناتتون سنگین میشه با دبیرا صحبت کنین اوکی ان واقعا

استراحتم من خودم فردیم ک ب  دبیرا میگم استراحت

وسط درس یکی دوبار ۲ دیقه استراحت میدن

بعد این که درس تموم شد یه دقیقه استراحتدمیدن بعد پرسش

امتحان هم دوهفته طول میکشه چون درس ها سنگین هست معنی نمیده از ۴ صفحه امتحان بگیرن دیگه

ولی نکنین من دیگه اعصاب و روان برام نمونده

ببینید به عنوان یه دانش آموز میگم که حداقل 1 جلسه درمیون پرسش داشته باشین ولی از بچه ها مشورت بگیرید ببینید اون هفته دبیر دیگه ای امتحان گذاشته و سرشون شلوغه یا نه 

ولی حتما پرسش داشته باشین وگرنه دروس فراموش میشن 

مدرسه ما اینجوریه که دبیرا هر زنگ 5 دقیقا وسط کلاسا استراحت میدن البته دبیرای تخصصی بیشتر چون ذهنمون خسته میشه از یه جا به بعد توی حل مسئله

ما معلممون روز اول فاز داشته بود که هر جلسه پرسش ایناه باید اماده باشین همیشه ولی اصلن اینطوری نبود ...

خب چی شد که نپرسید هرجلسه

یعنی درسا انباشته میشد؟

کدوم معلم بیشتر کارش درسته

هرجلسه پرسش باشه یا نباشه؟

خب استراحت کجای کلاس میدن؟چند دقیقه اخر کلاس؟اخه کلاس خیلی شلوغ میشه ؟کاری ندارن بهتون؟

ببین اون وسطا خودشون استراحت میدن بدون اینکه ما بخوایم

ی ربع اخرم اره استراحت میدن

هرکی‌لایک‌کنه‌سوسکِ‌توی‌فاضلابه🗿!آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!
خب چی شد که نپرسید هرجلسهیعنی درسا انباشته میشد؟کدوم معلم بیشتر کارش درستههرجلسه پرسش باشه یا نباشه؟

نه ولی اونطوری که اولاش ادم رو می ترسونن نیست ولی خوب گه گاهی پرسش اینا که هس

ببینید به عنوان یه دانش آموز میگم که حداقل 1 جلسه درمیون پرسش داشته باشین ولی از بچه ها مشورت بگیرید ...

خب استراحت وسط کلاس بدی شلوغ میشه باید داد زد تا دوباره به کلاس برگردن

استراحت همهمه میشه معلم کاری نداره؟

اخر کلاس نزدیک زنگ باشه باز بهتره من نزدیک یک ربع استراحت میدم