2777
2789
عنوان

دیدیدن بعضی پسرا چقدز پرو شدن

110 بازدید | 15 پست

همون دیت اول میگن اکر رایطه نباشه کنسله. اینا خیلی هولن و داخل خانواده درست بزرگ نشدن مامانشون به عنوان یه مرد بزرگشون نکرده یکی نیست بگه اخه تو چی داری به دختر مردم عرضه کنی که انقدر توقعت بالاست. یه جوری شدن فکر میکنند دخترا لنگ اینا موندن باهاشون ازدواج کنند.  

ولی جالب اینجاست همینا میرن کشور المان هیچ دختری بهشون محل سگ نمیده جون فر هنگ اونجا اینطوریه که زنا کاملا به هیچ مردی احتیاج ندارند از نظر استقلال   امیدوارم این استقلال نصیب همه زنای جامعم بشه چه مالی و اجتماعی نه به منظور اینکه ازدواج نکنند ولی در حد این که ارژش و قدر خودشون بیشتر بدونن  تا پسرای این مدلی جرات نداشته باشن همرو به این چشم ببینند. 

😎💚🐬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با حرفات موافقم

ولی کی گفته نیاز به مَردا نداریم؟

هر زنی نیاز به یه مرد تو زندگیش

و هر مردی نیاز به یه زن توی زندگیش داره

دوما اینکه اونجا چون اصولاهرشب با یکین نیاز ندارن ب کسی دائما

خیلی دخترا خودشونم رفتاری کردن که اونا راحت به خودشون اجازه این پیشنهاد رو میدن

درست ولی بیشتر دحترایی که بهشون رو دادن دقت کنی عزتنفس یه شدت پایینی دازند ناشی از عدم استقلال فکری و اعتماد به نفس

😎💚🐬
با حرفات موافقمولی کی گفته نیاز به مَردا نداریم؟هر زنی نیاز به یه مرد تو زندگیشو هر مردی نیاز به یه ...

نگفتم نیاز، نداریم عزیزم ولی محتاجم نیستیم که به خاطرش از استانداردهامون کوتاه بیایم.  اونا اگر روابط ازاد دارند باژ در نهایت این مردا هستند که میفتن دنبالشون و ازخداشونه که خانوم باهاش ازدواج کنه

😎💚🐬