2777
2789

البته اول سلام اگه دوست داشتین اینجا از کارایی که میخواین در آینده انجام بدین یا چیزایی که میخواین براتون اتفاق بیفته بگین 

اول ب عشقم برسم بعدش بشینم فک کنم

لطفا برا امضام 💔🥺

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کنکور بدم 

امسال گواهی نامه بگیرم 

بافت و مژه یاد بگیرم 

سرکارم برم 

۱۷ سالمه اول راهم...

لُرم🔥بزرگ و نجیب زاده ام🌙آریایی ام زاگرس نشینم🌏لر زاده ام نماد قدرت نماد جرعت🌱هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹

دختر قشنگ میدونم که خسته ای میدونم که حالت خوب نیست میدونم خیلی فشار روت هست میدونم میخوای ولی گاهی اوقات نتیجه خوب نمیگیری همه اینا رو میدونم ولی تو تلاشت کن ولی تو تسلیم نشو اگر موفق نشدی بدون شاید یه جا مشکل داره اصلا مهم نیست داشتن پدر و مادر مهم اینه که تو خودت چطور باشی مگه بقیه پدر داشتن چیکار کرد براشون

انشالله به امید قبولی یه رتبه خیلی خفن

اول ب عشقم برسم بعدش بشینم فک کنملطفا برا امضام 💔🥺

ببخشید که میپرسم اون اقا هم شمارو انقد دوست داره یا که تو دلت دوسش داری؟ 

میشه بگی چکارته؟ 

البته اکه دوس داشتی جواب بده 

چون کنجکاو شدم🥲

تو شغلم جزو بهترینا بشم

پیشرفت کنم، ادم خیلی موفقی بشم و هم زمان از زندگیم لذت ببرم

پولدار هم بشم ^^

اگه بشه دلم میخواد مهاجرت کنم ولی خب سخته برای رشته من..

و در نهایت بزرگترین هدفم اینه ۲۰ سال دیگه که به گذشته نگاه میکنم حسرت چیزیو نخورم و از مسیری که اومدم راضی باشم

ببخشید که میپرسم اون اقا هم شمارو انقد دوست داره یا که تو دلت دوسش داری؟ میشه بگی چکارته؟ البته اکه ...

چندسال باهم بودیم عزیزم خیلی همو خاستیم ولی چون فامیل بودیم انقد نزاشتن تا ی جورایی جدامون کردن 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
درکتون میکنم واقعا صبری عظیم و دلی پر امید و توکل میخواد انشاالله که بهشون برسین

خیلی ممنون گلم