2777
2789
خب ولی اینجا دوباره همون ۴ به توان منفی نوشته اصن دیدی؟

اشتباه گفتم درسته فکر کردم منفی ۲ عه. چیزی که تو پاسخنامه‌ست درسته از طرف چپ که به ۲ نزدیک شیم به توان ۲ برسه هم از طرف چپ به ۴ نزدیک می‌شه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه ربطی داره🤧

اینطوری میتونی نوع عدد که بیشتر میشه یا کمتر رو مشخص کنی ، اصلا این رو بیخیال اگه فکر میکنی که ۱ کمتر یه توان دو میشه یک بیشتر ، یه بار ۰.۹ رو ضربدر ۰.۹ کن ، میبینی که میشه ۸۱صدم یعنی یک کمتر

پشتی شما هم ؟ 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
اینطوری میتونی نوع عدد که بیشتر میشه یا کمتر رو مشخص کنی ، اصلا این رو بیخیال اگه فکر میکنی که ۱ کمت ...

اهان اره اصن حواسم نبود ک اگه منفی پشتش باشه فقط عوض میشه

ممنون

بله

اهان اره اصن حواسم نبود ک اگه منفی پشتش باشه فقط عوض میشهممنونبله

موفق باشی میتونم رتبه تو بدونم؟💚

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
ممنون همچنیننه راستش خیلی خوب نشدشما هم پشتی؟خوب خوندی؟

فدای سرت آره منم پشت موندم برای چیزی که میخوام 

راستش خیلی تصمیم سختی بود پشت موندن 

الان یه روزایی پشیمونم

وقتی آزمون میدم اگه درصد کم بشه کل اون روز حالم بد میشه 

خیلی خستم، خیلی

موفق باشی برای منم دعا کن

موفق باشیییی💚💚