2777
2789
عنوان

دختر خالم میگه یکم مونده به زایمانت

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 65 پست
مادرشوهرمن هیچ حامله نیستم همش به شوهرم میگه فقط زایمان طبیعی😕😁میگه چرابایدبری بیمارستان خصوصی

یااااخداااا این دیگه کیه😐🤣

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به ایمانت داره،چه جوری دلت میاد مادر شوهرت الان از تو منتظرتره کاری کنی که نوه‌شو نبینه،هرچی هم که گفتی همشون از روی خیرخواهی و دلسوزی بوده،از خدا بخواه بچه سالم به دنیا بیاد مادر شوهرتم بیاد

شوهرم به تمام خونواده من و خونواده خودش زنگ زد که شرمنده ام تا ده روز کسی نیاد بچه خا نیاز به استراح ...

من شوهرم دوست داره خودش، میگه تنهایی نمیتونیم از پس نوزاد بربیایم، باید باشن

البته راست میگه من مامانم حتما باید باشه ولی به مادرشوهر نیازی نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینو گفتی یاد مادر شوهرم افتادم اونقدر واسه شیر دادن به پسرم اذیتم کرد این جمله رو گفتم بد جوری بهش ...

بعدم نه توهینه این حرف نه حرف خاصی.بهش بربخوره یا نخوره اهمیتی نداره کسی که حد خودش رو ندونه باید جواب بشنوه.

والا هم اختیار بچه خودشون رو داشته باشن هم اختیار بچه ما رو 

آخرش که چی از الان یاد بگیر چه طوری با این رفتارش برخورد داشته باشی و چه رفتاری نشون بدی و چه طور مدیریت کنی نه اینکه صورت مسئله رو پاک کنی شاید یه گوش در یه گوش دروازه جواب بده

عزیزم انشالا که قدم نوزادت خیر باشه پیشاپیش تبریک میگم، ولی خودت داری صاحب اولاد میشی اگه اینکارو بکنی مطمئن باش چند صباح دیگه در حق خودت این ظلم روا میشه، خدا رو در نظر بگیر بعد هر کاری خواستی بکن🌹

خداوکیلی اگه زن برادرخودت بامادرت همچین رفتاری میکردخوشت میومد؟بخدامادرشوهراهم دل دارن گناه داره دلش ...

آخه خب چرا راجب همه چیم نظر میده و ایراد میگیره خب منم دلم میشکنه ازم ایراد میگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخرش که چی از الان یاد بگیر چه طوری با این رفتارش برخورد داشته باشی و چه رفتاری نشون بدی و چه طور مد ...

همه این مدت همین کار کردم

ولی منم دل دارم ازم ایراد میگیره ناراحت میشم

مثلا پس فردا بهم بگه به بچت خوب نمیرسی من دلم خون میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه شوهر من عاشق اینه خونوادش پیشش باشنقبول نمیکنه به این سادگی که، بعدشم من مامانم نیاد خودم از پس ...

مامان خودت خوب بیاد. اما اینکه یه نفر باشه بیاد کمکت کنه تا اینکه رفت و امد باشه فرق داره. من دقعه قبل مامان خودم اومد و به من کمک کرد . سزارین شده بودم و برای دستشویی و حموم و اینا هفته اول کمک لازم داشتم. اما کس دیگه ای نیومد تا دو هفته. امسال چون زایمانم تو زمستونه و سرماخوردگی زیاده گفتم تا یه ناه کسی نیاد بچه جون بگیره. البته مامان خودمم نمیتونه بیاد 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
عزیزم انشالا که قدم نوزادت خیر باشه پیشاپیش تبریک میگم، ولی خودت داری صاحب اولاد میشی اگه اینکارو بک ...

چی بگم ولی منم از دست حرفای اون دلم میشکنه وگرنه فک نمیکردم به این کار کلا🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه خب چرا راجب همه چیم نظر میده و ایراد میگیره خب منم دلم میشکنه ازم ایراد میگیره

بگو چشم کارخودت بکن من باهمین روش پونزده سال دارم باصلح وآرامش باهاشون زندگی میکنم هروقت میخوام کاری کنم میگم اگه مادرخودم بود زنداداشم باهاش این رفتارمیکردچه حالی میشدم