2777
2789

سلام. لطفا یه بانک رو در نظر بگیرین که باجه ها پشت سر هم هستن. 

فرض کنین اون بانک فقط یک کارمند خانم داره و دقیقا باجه وسط هست و بقیه باجه ها پر و آقا.

مشتری میاد و از خانم خوشش میاد و به نحوی می خواد پیشنهاد آشنایی بده. اون خانم چطور باید قبول کنه؟ 

بلند شه و با مشتری بره بیرون که بتونه پس از حرفهای مختصر شماره بده یا همونجا بده؟ (آخه معمولا بهتره که همکارا چیزی نفهمن تا هم حرف و حدیث در نیاد و هم اینکه اگه آشنایی به مراحل بعدی نرسه اون خانم تحت فشار قرار نگیره.)

اون وسط خانم کارمند بانک هر حرفی بزنه به هر حال باجه ها چسبیده به همن و بقیه همکارای مرد میشنون. دقیقا چه باید کرد تو همچنین مواقعی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر ی اقا خیلی باید اسکل باشه تو اینجور شرایطی پیشنهاد بدهباید بزاره بعد تایم کاریت لااقل

مثلا خود آقا هم نباشه. مثلا مادر یا خواهری باشه اون وقت چی؟ جلوی همکارا شماره بدیم بهشون؟

(تو محیط کار چه بخوای چه نخوای چیزی پنهون نمی مونه، واسه همین می خوام بدونم کار درست چیه)

مثلا خود آقا هم نباشه. مثلا مادر یا خواهری باشه اون وقت چی؟ جلوی همکارا شماره بدیم بهشون؟(تو محیط کا ...

بگو اینجا محیط کارمه جلوه قشنگی نداره

ساعت کاریم مثلا دو تموم میشه 

اگه مایلید ساعت دو دم در باشین😂

با افتخار کوردم 😎✌️ اصالت رو نه میشه خرید ، نه میشه اداشو در آورد !

ناحساس فریاد که نمیزنه به هر حال بابت کارای بانکی شماره لازمه نه خب

فرضا گفتم بانک که تصورش راحت باشه وگرنه محیط بانک نیست که شماره رد و بدل شه بابت پر کردن فرم ها و اینا

فرضا گفتم بانک که تصورش راحت باشه وگرنه محیط بانک نیست که شماره رد و بدل شه بابت پر کردن فرم ها و ای ...

اها 

خب به هر حال 

یا شماره بگیری یا بدی یا هر چی 

بگی تایم کاری هست بزاریم برای بعد 

فلان ساعت فلان کافه 

اینجوری مثلاً

نزدیک محل گارت

اینم می تونه یه راهکار باشه

ادمی ک واقعا قصد ازدواجش داشته باشه

خودش راه مناسبی پیدا میکنه

خیلیا شعور و روابط اجتماعی ندارن

هر اسکلی اومد باهاش حرف نزن

با افتخار کوردم 😎✌️ اصالت رو نه میشه خرید ، نه میشه اداشو در آورد !

اها خب به هر حال یا شماره بگیری یا بدی یا هر چی بگی تایم کاری هست بزاریم برای بعد فلان ساعت فلان کاف ...

ممنونم.

پس در هر حال همکار اینا رو بشنوه چیز بدی نیست چون جرم نیست