2777
2789
عنوان

مامان های اردیبهشت 90

| مشاهده متن کامل بحث + 743394 بازدید | 22542 پست
اره بهار جون .مخصوصا تو که طاها اصلا ولت نمیکنه.. اره خیلی خوبه منم موافقم
همه مامانا بچه ها رو یه یکی دوساعتی بذاریم پیش باباهاشون و خودمون بریم پارکی جایی یه ذره استراحت کنیم و گپ بزنیم
همش کارو بچه داری و خانه داری

الهه جان درست میگی ما زنهای ایرانی عادت داریم به فداکاری و اصلا خوب نیست منم تقریبا مثل توام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکر می کردم کافه خلاقیتی که رفتیم جای بازی بچه ها و کافی شاپش جداست و یکی بالاسرشون مواظبشونه و مامانا با همدیگه صحبت می کنن تو کافی شاپ

ولی نبود

حالا کاش یه همچین جایی گیر بیاریم

سارا جان شما که برات خیلی سخته کارو دوتا بچه واقعا صبوری میخواد!!!!!!!!!!!!!!

اره سارا منم باهات موافقم همین زمینهای سرپوشیده خوبه

می توینم قرار بعدی رو خود مامانها بذاریم فقط بدون بچه ها
سلام به روی ماه همگیییییییییییییی

الهه خیلی خوب گفتی خواهر

فهیمه جون عکسات عالییییییییییی بودن مرسی دلمون وا شد

عکس دسته جمعی بفرستین برامون تو رو خداااااااااااااااااا چشمم داره در می یاد آدرس میل من تو همین نی نی سایت هست

عاقا خیلییییییییییییی خوشحال شدم همو دیدیم

من به شدت موافق حداقل یه دونه قرار بدون زلزله ها هستم... خخخخخخخخخ

میدونین بچه ها کجاش خیلی روی آدم تاثیر میزاره اونجایی که بعضی از خانومها خودشون با ما یکی میکنن و میگن منم همینطور (دقیقا با همون صدا و بیان سلطان تو عموپورنگ) دیدین!!!

فکر کنید از نخوردن و نپوشیدن وسفر نرفتن و نخریدن گرفته تا بی خوابی و دوندگی و خسته گی و درگیرای فکری جور بقیه رو کشیدن و روی خواسته و آرزوهات پا گذاشتن و هزار تا کار دیگه کردن و همه اینا باشه بعد یکی دیگه بیاد بگه منم همینطور حالا اینم هیچ بقیه هم تایید میکنن که ما هم همینطور. جوری که خودت خجالت بکشی که ای بابا من از خودگذشتگی نکردم که اینا بدتر از منن که چی یه بار اومده فلان سفر نرفته به خاطر هزینه اش یا فلان لباس نخریده یا حالا یه بار اومده صبح از خواب پاشده صبحانه شوهرش و داده و هزار تا چیز دیگه.
نکته اش چیه اینه که اونا یادشونه برای زندگیشون چیکار کردن حتی اگه یه دونه کبریت جابجا کرده باشن یادشونه ولی من و شما نه.
اصلا به روی خودمون نمیاریم که فلان کار و کردیم یا نکردیم که طرف شرمنده نشه یا حالا کرده باشیم مگه چیه بلاخره زندگیه دیگه باید اینکارا رو کرد.
اما ای دل غافل که همین ریز پیزه ها میرن رو هم میشه وظیفه و ....
حالا بیا و درستش کن

از قدیم میگن خوبی که از حد بگذرد ... خب بقیه اش و شماها بگین ببینم بلدین یا نه
سلام
خواهش وکنم از همه
بهار جان شما لطف دارین

الهه جون خوبی؟التماس دعا رفتی مشهد
الهه جان جات خالی بود پنجشنبه
فکر کنم من جای کارت تخفیفات شما رفته بودم
اگه لطف کنی شما کارتت رو برام با نام خصوصی بفرستی برام ممنون میشم
من شاید تا شب آن نشم حتما بفرستی با تشکر
سلام خوبید
به به چه گلای چه دسته گلای روحمون شاد شد

بازم عکس بزارید

بهار جون مرسی عزیزم پس من با اجازه همه می رم تو کارش لطفا به بزرگی خودتون ما رو ببخشید حلال کنید اگر من رو دیگه ندید هر خوبی بدی از ما دیدید حلال کنید

الهه جون خوبی دلت پر ها راست می گی شما خانوم های شاغل صد برابر ما که تو خونه هستیم زحمت می کشید تلاش می کنید خدا قوت بلاخره همه زندگی ها یه جور سختی داره دیگه ادم با این تلاش برای رفع مشکلاته که امیدش رو از دست نمی ده زندگیش جریان داره خوب خانه دار بودن یه حسن های داره ولی معایب هم زیاد داره اینکه تو خونه ای ارامش بیشتری داری واستراحت بیشتری کسی منکرش نیست ولی تو اجتمتع بودن هم حسن های خوبی داره استقلالت اعتماد بنفست در برخورد با مردم واحساس مفید بودن کردن واشخاصی مثل شما هیچ وقت نگران اینده شون نخواهند بود جون می تون خودشون رو اداره کن اگر روزی خدای نکرده سایه همسر بالا سرشون نباشه کاسه چه کنم چه کنم دست نمی گیرن تازه نمی خوان واسه استقلال مالی قدم بردارن حداقلاز این نظر ها وخلی مسائل دیگه شما خانوم های کارمند جلو تر وموفق ترید
تقویم های شیک وفانتزی همراه با اشانتیون
http://journalkodak.blogfa.com/ وبلاگم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691490&PostID=27061178#27061178
تایپکم
2810