بقیه مامانای خوشگل چطورن. ما دیشب با خواهرم رفتیم شهروند آرژانتین خرید . دوتا روغن غذا و سرخ کردنی و دوتا دونه رب و از هر شامپو که مصرف داریم فقط یک عدد دقت کنین فقط یک عدد و چند تا تیکه پلاستیک و شمع و دوتا بسته مرغ چرخ شده با دوتا بسته گوشت چرخ شده یه بسته خورشتی دوتا بسته آموزشی برای پارسا دوتا هم برای بچه برادرم و یدونه خمیردندان و دوتا تافی دراژه میدونین چقدر شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
یعنی شوینده و اینکه از هر چیزی تعداد بخریم و بقیه وسایل هیچی نخریدم چهارتا نایلکس شد خیلی شیک شده 540هزار تومان حالا من هی بالا پایین میکنم میگم یعنی چی این یه ذره خریدمون شده 540 تومان نه واقعا این یعنی چی تا همین چند سال پیش من با امیر میرفتم خرید کلی میخریدم جوری که برای هشت نه ماه اصلا خرید نداشتیم فقط خرید ما پنیر و تخم مرغ و ماست میشد که از سوپر سرخیابان میخریدیم کلش میشد نهایت 300 یا 400 که اصلا نمیشد. حالا الان چند قلم جنسی که دونه ای خریدم شده 500 داشت چشمام میزد بیرون.
رفتم یه سینی بخرم برای مامانم دیدم روش مثل جوراب بچه ها که استپ داره اونم روی سینیش داره دیدم نوشته 1780000 ریال گفتم بزار یکی برای مامان بخرم گفتم 17800 تومنه دیگه . به امیر میگم سبزش و بخرم یا مشکی میگه برای کی میخوای میگم مامانم . بعد میگه این پلاستیک و میخوای بخری قیمتش و دیدی بعد بهم میگه 178 هزار تومنه ها زنگ بزن اگه میخواد بخر. منم ریلکس گذاشتم کنار گفتم حالا اگه خواست خودش میاد میخره.
از ظرف و ظروف که دیگه نگین لوازم برقی هم افتضاح بود خلاصه که گفتم لوازمم باید مثل یه شی با ارزش نگهدارم اصلا استفاده نکنم آخه حیفه با این گرونیا.
بیچاره اونایی که دختر دم بخت دارن چه جوری میخوان جهیزیه بدن. خداروشکر ما شوهر کردیم وگرنه حالا حالا ها میموندیم