2777
2789
عنوان

مامان های اردیبهشت 90

| مشاهده متن کامل بحث + 743394 بازدید | 22542 پست
ای بابا
چه بحث شیپور و .... داغهههههههههه

تا اونجائی که من دیدم هیچ کدومتون احتیاج به عمل ندارید همه تون همینجوری خوشملید دوستایه گلم

سپیده جان اسم چی شد؟؟؟؟؟؟؟
یه کوچولو بیایی پشت سیستم با دوستات گپ بزنی اکشال نداره

خوب دل شما و ما باز می شه دیگهههههههههه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرور جون اون چشم ابروها ماله یه جورچین اهنربایه هست که توی همون صفحه اخراش عکسش هست از همین اسباب بازی فروشیهای که بازی فکری دارن خریدم عزیزم
تقویم های شیک وفانتزی همراه با اشانتیون
http://journalkodak.blogfa.com/ وبلاگم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691490&PostID=27061178#27061178
تایپکم
سلام سلام من اومدم
خوبید خوشید
بحث داغ شیپور
خب مال من کارش از خرطوم گذشته بود خونه بابا بودیم دادیم نصفش بریدن فی الحال که هست بعد از بارداری به دلیل مشتهای جوجه مون تغیر شکل داده شده این
همسری هم می گه حیف اون شیپور گنده ات نبود حالا خوبه که از اولش اونو ندیده ها والا عمرا ما رو می گرفت اصن می رفت توی شکممش
سروری پسته خانوم چطوره؟ راستی تاریخ زایمانت کی؟
من موفق شدم دیگه بیشتر از دوساعت توی اشپزخونه نمی مونم
یعنی فقط صبح ها
بقیه اش با خودشون
این همسری یه سری فامیل داره توی امریکان من یه سریشون ندیدم
هر دفعه یکی شون می اد کلی سوغاتی می اره
جاتون خالی چنددسس ژاکت کریسمس برای رانیا فرستاده
واسه خودم یه سری چیز
من تا حالا ندیدمش ولی هر سال هر کی می اد باهاش می فرسته
خیلی برام جالبه
می خوام برم براش یه دست سوت مخصوصشون بخرم از برند خواهر شوهرم سایزش می دونه
بعضی وقتها ادم به احساس دوست داشتن یه سری ها غبطه می خوره نه منو دیده نه منو درست می شناسه هدیه می فرسته البته خوهرش منو می شناسه چون همیشه می اد
جالبه نه
چرا نیستید ؟
بچه ها یه اعترافی بکنم؟
تو رو خدا منو نزنید
بعد از سلامتی و صالح بودن و باهوش بودن و خوشکل بودن و باهوش بودن و مهربون بودن پسته دلم میخواد دختر باشه
خدایا سپاسگزارم .
Lilypie Pregnancy tickers