2777
2789
عنوان

مامان های اردیبهشت 90

| مشاهده متن کامل بحث + 743394 بازدید | 22542 پست
سلام به همه

شاپرک جون اون پستی که سمانه واسه شستن لکه ها از روی لباس گفته بود دقیقا مثل همین پست رو یه روز آهو گذاشت و همه تقدیر کردند ازش...واسه همین خیلی واست آشنا بود
خوشحالم داد و بیدادت نتیجه داده و همسری دنبال خونه هست

بهار جون خواهش عزیزم من که کاری نکردم... وظیفه بود...طاها خوشگله رو ببوس

هدی جون بابت دستورهای آشپزیت واقعا ممنون...من دیشب کوکو ورمیشل درست کردم...خیلی خیلی خوب شد...همسرس هم خیلی خیلی خوشش اومد

سرور جون من قول حتمی ندادم که بیام...آخه شب قبلش احیا هست (شب زنده داری) 19 - 21 و 23 ماه رمضان...انشاءالله میخوام برم مسجد...بعد سحر میخوابم ...بعد هم گفتم اگه همسری اجازه صادر کرد میام...روی من 30 الی 40 درصد حساب کن خانمی

در مورد مادرشوهر من حرفهای الهام جونو می پسندم...من اگه مامان خودم بهم بگه چاقی و غذا نخور ناراحت نمیشم اگه مثلا مادر شوهرم بگه یکم وزنتو بیار پایین واسه سلامتیت خوبه ..خوب من به شدت ناراحت میشم حتی ببینید لحن حرفهاشون چقدر با هم فرق داره ولی از مادر خودم ناراحت نمیشم اما از مادرشوهرم ناراحت میشم و پیش خودم فکر می کنم که من تو خونه اشون زیاد غذا خوردم حالا این داره به من اینجوری میگه

شاپرک جون ممنون بابت شعر قشنگت در وصف مادرشوهر

مبارکه کوتاه کردن موهای فراز خان

خاطره جون حسابی دلمون واست تنگ شده...کجایی خانم؟ بردیا جونی حالش بهتره؟

شبنم جون تو رو خدا بیا یه خبری از خودت و همسری بده...خیلی نگرانتم...اصلا از فکرت بیرون نمیام
دخمل طلای من الان در آغوشمه
هدی جون من توی این پنچ سال گوشم اصلا کر بود چشمام کور نمی خواستم ببینمشون چی کار کمیکنن چی می گن ولی الان پای مهدی وسط اومد که مادرشوهرم همون موقع که واسه دیدن زایمانم اومده بود چند بار به عناوین مختلف گفت این بچه منه من مادرشم این بچه مال ماست منم تحمل نکردم دمش رو کوتاه کردم شما بودی چی کار می کردی ؟

الهام جون والا ما تا حالا ازاین کارها وادعا ها واسه عروسامون نداشتیمم
بعد حرف هم داریم تا حرف منهمگاهی به مادرم می گم که این حرفی که زدی خوشایند من نبود

هدی جون من الان بهار ور می بینی که تصمیم گرفته سر سرگین باشه این بهار نیست که عوض شده همه جوره به گفته خودش واسشون کرده ولی جون بی محبتی دیده دخالت بی جا تصمیم گرفته رفتارش رو عوض کنه من الان یکیاله که این جوری شدم خودشون باعث میشن رفتار عروس باهاشون بد بشه
تقویم های شیک وفانتزی همراه با اشانتیون
http://journalkodak.blogfa.com/ وبلاگم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691490&PostID=27061178#27061178
تایپکم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام هدی لکه بر
اینقدر لباس اینطوری دارم میریزم دور
من که مینی واش ندارم چکار کنم من از دوماهگی لباسههای پرهام رومیریزم تو ماشین بزرگ خودمون برنامه شستشو بادست روانتخاب میکنم که زمانش کمه با نی نی شوما میشورم
الان دیگه با پور معمولی
ولی خوب لکه ها خوب پاک نمیشن این مشکل کدرو چرک مرد هم میشن که من میندازم بره چون لباس تو خوناست ولی خوب هی لباس میخورم باز میبینم بچم عین شلختههاستتتتتت
شدیدا هم لباس میشورم یعنی تاپرهام لبایسشو کثیف کنه عوض میکنم
الن یه لبوز نو داره که لکه آهن داره هرکاری کردم نرفت حالا قطره آهن رو امتحان میکنم - راستی پور لکه بررو میشه تو ماشیت اتومات تو قسمت پودر ریخت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامممممممممم
میبینم که بحث مادرشوهر داغه ....من که خدا رو شکر قرار نیست مادر شوهر بشم مگه اینکه کیمیا زن بگیره ههههههه چی گفتم!!!!!!!ولی منم موافق الهامم....علت اینه که مطمئنیم مادر خود ادم رو دلسوزی به حرفی میزنه ولی مادر شوهر قطعا اوب پسرش واسش مهمه بعد ما..تحلیل میکینم ..نتیجه اش اینا میشه دیگه....

رفتم امروز از nasy واسه کیمیا خرید کردم عالیییییییییییییییییییییی
یه پالتو قرمز جیگر واسه زمستونش خریدم ...اینقدر خودمو زدم از بس ذوقشو کردم هههه روتنش خیلیییییییییییی نازه..استیناش چسبونه و قدش اندازه پیراهن توش هم طوسیه و تو کرکیه.....
یه سارافون بنفش پاییزه هم خریدنم فکر کردم پاییز 18 ماهشه 18 تا 24 ماه گرفتم اومد خونه دیدم بلند یادم اومد پاییز میشه 15 ماه هههههه حالا به نظرتون برم بکنمش 12 تا 18 ماه یا همین خوبه؟!!!!کلا من تو خرید واسه اینده کیمیا شدید مشکل دارممممممممممممممممممم نمیدونم چرا....
یه تاپ شرت هم واسه الانش خریدم ولی میخوام برم عوضش کنم ...اومد کردم تنش دیدم فاق شرتش کوتاهه میفته زیر شکم کیمیا تاپش هم کوتاه هست ضایع میشه ههههه قلمبه موندم بودم بین این مدل و یکی دیگه میرم اون یکی رو بر میدارم هههههه...خیلی خوب بود کاراش الان لینکشاشو میزارم

این سارافونش هست
http://ninijan.com/products.php?79

این تاپ شلوارکش هست که مخیوام عوضش کنم
http://ninijan.com/products.php?269

اینم پالتوشه البته من فقط پالتوش رو برداشتم پیراهنش رو بر نداشتم
http://ninijan.com/products.php?93

مردی صبح از خواب بیدار شد و دید تبرش ناپدید شده . شک کرد که همسایه اش آن را دزدیده باشد ،

برای همین ، تمام روز اور ا زیر نظر گرفت.

متوجه شد که همسایه اش در دزدی مهارت دارد ، مثل یک دزد راه می رود ، مثل دزدی که می خواهد چیزی را پنهان کند ،

پچ پچ می کند ،

آن قدر از شکش مطمئن شد که تصمیم گرفت به خانه برگردد ، لباسش را عوض کند ، نزد قاضی برود و شکایت کند .

اما همین که وارد خانه شد ، تبرش را پیدا کرد .

زنش آن را جابه جا کرده بود. مرد از خانه بیرون رفت و دوباره همسایه اش را زیر نظر گرفت و دریافت که او مثل یک آدم شریف راه می رود ،

حرف می زند ، و رفتار می کند .

پائلو کوئیلو

همیشه این نکته را به یاد داشته باشید که

ما انسانها در هر موقعیتی معمولا آن چیزی را می بینیم که دوست داریم ببینیم
2810