2777
2789
عنوان

مامان های اردیبهشت 90

| مشاهده متن کامل بحث + 743394 بازدید | 22542 پست
من اینکار هدی رو با دست کردم با پودر لکه بر ونیش کفم کرد حسابیییییییییییییییییی ولی اهن پاک نشد لکه غذا رفت ولی اهن نه.....سرچ کردم لیمو رو دیدم هنوز امتحان نکردم ولی میکنم جواب دادم میگم....مرسی هدی
ملیحه جون مرسی بابت مطلبت من استفاده کردم گلم.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوباره همه خوبید ؟
سپده کدبانو خوبی ؟ نمدونستم شب احیا هست . سعی کن بیایی .
هدی لکه بر چطوری ؟ میدونم سخته به خدامیدونم اما دلم مبین مو طلایی میخواد . من چای سبز برات کنار میزارم و امیدوار میمونم
شاپرک مامان مهندس مهدی چطوره ؟ تو هم میدونم برات سخته بیایی اما برای اومدن تو هم امیدوار میمونم

خدایا سپاسگزارم .
Lilypie Pregnancy tickers
سرور من هنوزم میگم زحمتت میشه ها ذوستمممممممممم نینی ها الان بزرگ شدن مثل موقعی نیت که اومدین خونه ما ها.....اذیتت میکننن.....راستی کلی از فندوقت خندیدمممممممممممممممممم...خدا تو رو نکشه با این حرف زدنت ههههههه
سحرناز جون و صوفی جون کوکوی ورمیشل خیلی سادست و به راحتی در عرض نیم ساعت الی 45 دقیقه پخته میشه...شله زرد هم یک ساعت و نیم...حلوا هم دیگه همتون بلدید...من ساعت 7 شروع کردم واسه افطار همشون اماده بود......سحرناز جون این غذا رو هم هدی جون یادم داده...یعنی بهم پیشنهاد کرد...تا حالا دو تا از غذاهای هدی جونی رو درست کردم عالی بوده...حالا فردا شب هم انشاءالله پیتزا با نون تست می درستم و عکسشو میزارم

ملیحه جون منم مطلبت رو خوندم واقعا مفید و عالی بود
دخمل طلای من الان در آغوشمه
کلی ارزونتر هم باهام حساب کرد.....22+40+24 میشه 86 من 60 تومن دادم بهش ...دختر خوبی بود ولی چون کارت اشتراک داشتم گفت اینقدر میده ...گفت از سایت هم خرید کنید 20 درصد تخفیف میده...من رفتم اکباتان خرید....
اخه ما قبلا 2 سال ااکباتان بودیم بلد بودم اونجا رو....
در مورد مادر شوهر من فکر کنم همه مون بعد از اومدن بچه ها حساس تر شدیم مخصوصا اینکه حس مالکیت خیلی شدیدی نسبت به بچه داریم و چون اونا خیلی نوه رو دوست دارن( از خیلی هم بیشتر ) ما باهاشون به مشکل میخوریم . در مورد خودم که این طوره . قبلش باهاشون خوب بودم اما الان وقتی میگن شما برین خونه فراز پیش ما میمونه آتیش میگیرم و دست خودم هم نیست
خدایا سپاسگزارم .
کلی ارزونتر هم باهام حساب کرد.....22+40+24 میشه 86 من 60 تومن دادم بهش ...دختر خوبی بود ولی چون کارت اشتراک داشتم گفت اینقدر میده ...گفت از سایت هم خرید کنید 20 درصد تخفیف میده...من رفتم اکباتان خرید....
اخه ما قبلا 2 سال ااکباتان بودیم بلد بودم اونجا رو....
خریدهای کیمیا مبارک خیلی قشنگند فداش شم که خوش تیپ میشه
سمانه جونم من خیلی راحتم روی کثیف کاری که حساس نیستم هیچ چیز شیکی هم تو خونه ام نیست که نگران شکستنش باشم . فقط خودتون باید مواظب بچه ها باشید که همدیگه رو نزنند !! یه چای سبز هم که زحمتی نداره دوستم من قربون همتون بشم

دارم میرم شیر بدوشم
خدایا سپاسگزارم .
منم دیشب شل زرد درست کردم ولی خیلی شل زرد شد یعینی هم خیلی شل شد ههههه هم زعفرونش رو زیاد زدم خیلی زرد شد ههههههه ولی خوشمزه بود....
من دارم میرم سه شبنه بازار دم خونه دخترعموم واسه کیمیا دمپایی مثل علی و بردیا بخرم ههههه اخه مغازه ها ندیدم گفتم شاید فقط این چند شنبه بازارا دارن.....
2810