2777
2789
عنوان

مامان های اردیبهشت 90

| مشاهده متن کامل بحث + 743394 بازدید | 22542 پست
سلام مریناز جون..خوبی؟ دخمل گلت خوبه؟

من فکر می کنم زندگی تک تک ما گاهی اوقات دچار نوسان میشه...گاهی خیلی خوب هستیم و گاهی عذر میخوام مثل سگ و گربه به هم می پریم....حالا چه تو اوج خوشی یه ناراحتی پیش میاد و چه تو اوج ناراختی یه خوشی....بستگی به ما داره که چطور حل و فصلش کنیم

راستی وبلاگ علی به روز شددددددددددددددددددددددددد.....
دخمل طلای من الان در آغوشمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریناز جون ما هم همین طوری هستیم اگه مدت خوشیمون بیشتر از ۷-۸ ماه طول بکشه دیگه سر چیزهای جزئی یک آلم‌ شنگه و دوایی بپا می‌شه بینمون که هیچ کی‌ نمیتونه درستش کنه

هر دومون هم میدونیم این موضوع رو

ولی‌ متاسفانه همسرم یه مقدار بیخیال واسه همین میگه حالا وقت دعوا داره میرسه باید این دوره رو طی‌ کنیم(منظوره اینه که دعوا کنیم)

این باعث می‌شه تو روحیه منم تاثیر میذاره

البته این موضوع تو مدت زمانی‌ که من خونه بودم و سر کار نرفتم بیشتر از ۷ ماه طول کشید

چون آرامش مون خیلی‌ بیشتر بود

یه موضوع دیگه اینکه هر وقت سرمون گرمه یه موضوع یا گرمه یه برنامیی‌ است(مثل خونه خریدن ،ماشین عوض کردن،....) این دعوا‌ها و افت و خیز‌ها کمتر می‌شه ولی‌ اگه اتفاق خاصی‌ تو زندگیمون نباشه ممکن این مدت کمتر هم بشه

ولی‌ فک می‌کنم تو همه زندگیها همین جور مخصوصا با وضع الان اقتصادی همه استرس دارن و عصبی تر شدن
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=777159
ببینین ضرر نمی کنین
کفش مارکدار سایز 37.5-38 انگلیس ( سایزش استاندارد هست )
پاخورش خیلی شیکه
لباسای در حد نو و نو
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=784979&PostID=30752364#30752364
دقیقا با اریانا موافقم که ما هم دعواهامون موقعی هستکه یه تنش و مشکلبی تو زندگی باشه که تحملش راحت نباشه ...فکر میکنم طبیعیه و واسه همه هست
منم امروز کزت بودم....جارو و تی و گردگیری و ماشین و لباس و .....ولی این تیپ روزا عروسیه واسه کیمیا....عاشق جارو برقی و تی و کلا این کارا ههههههه
من برم که بازم کار دارم گاز مونده + غذا
بای باییییییییی
سلام من برگشتم...

قرارتون آخر هفته اس؟ هنوز نرسیدم پستها رو بخونم...

بچه ها این قرار به من که خیلی خیلی خوش گذشت و عاشق کل نینی ها و مامان ها شدم بخدا....

دوستون دارم بیشتر از قبل همتونو...عکسها رو هم یواش یواش میل میکنم...

میل ها تونو واسم اس ام کنین...اونهایی هم که شمارمو ندارن از اونهایی که دارن بگیرن...(درست گفتم؟؟؟)
شاپرک جون به نظر منم دوری و دوستی کوتاه نیا به هیچ وجه...خیلی سختت میشه اونجوری....

دلم واسه مهدی تنگیده....گریههههههه...کاش شما و هدی جون و گلی جون هم بودین...دلم واسه همتون تنگیده...

بهار جون ایول همون دم افطار برو بچزونش(با عرض معذرت)

صوفی جون اگه واسه من رمزو میل نکردی میل کن یا اس ام اس بده خاطره و سمانه شمارمو دارن...
هدی جون موهای مبین تو ورژن جدید خیلی مردونه و باحال شده....ایول...

دوباره میگم دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتون دارم...

سمانه اونروز خیلی زحمت کشیده بودی بووووووووووس....

به نظر منم بهش بگو بعد برو....این طوری اگه گریه هم بکنه میدونه که تو غیب نمیشی!!!!
من هم خودم هم با موبایل همسری واست اس میکنیم

من این مشکل رو داشتم سرچ کردم واسه راه حل این بود گفتم شاید به کار شما هم بیاد:

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که هنگام دادن قطره آهن به کودک خود و ممانعت کودک به دلیل مزه ناخوشایند آن، مقداری از آن روی لباس او ریخته و با وجود سعی در از بین بردن آن با مواد مختلف مجبور به دور انداختن آن شده اید.

متاسفانه لک قطره آهن، به رنگ قهوه ای و با چند بار شستشو به صورت نارنجی روی سطح پارچه باقی می ماند.

لباس های کاملا نو و دوست داشتنی ای که با شستشو پاک نشده، ظاهر خود را از دست داده و به ناچار جای خود را به لباس های جدید می دهند و این مشکل تا دو سال ادامه دارد.

ولی همیشه راه حلی برای مسایل وجود دارد، راه حل این مشکل نیز آب لیمواست.

1-مقداری لیموی تازه یا آب لیمو را روی لکه ریخته، با استفاده از یقه شور نرم چند بار روی آن بکشید.

در عین حال هنوز ممکن است مقداری از لک به صورت کم رنگ روی لباس باقی بماند.

2-در این صورت مقداری لکه بر لباس روی آن ریخته و طبق دستور العمل روی قوطی عمل شستشو را انجام دهید.

در صورتی که بعد از این مرحله باز لکه کاملا برطرف نشده باشد، مالیدن آب لیمو و شستن لباس را تکرار کنید و این کار را تا پاک شدن کامل لکه ادامه دهید.

3-چنانچه مقدار قطره آن قدر زیاد بوده که هنوز کاملا برطرف نشده است، از لکه برهای دیگر استفاده کنید تا به نتیجه دلخواه رسیده، بتوانید از لباس کودک مجددا استفاده کنید
سمااااانه خدا خیرت بده ...من کلی از این مسئله عذاب کشیدم

حالا یه سوال ...واسه لکه های کهنه هم جواب میده ؟...آخه لباس های نیکا نو بوده و قطره ریخته چند بار شستم پاک نشده ...لکه بر هم فایده نداشته ...حالا لیمو رو امتحان کنم امیدوارم جواب بده !

این مطلب رو با اجازه واسه بچه های تاپیک خودمون هم میزارم شاید به کارشون بیاد !
سلامی دوباره

ههههههههههههه نمی دونم چرا این سه تا پست اخری که سمانه وفرناز ومریناز گذاشتند برام تک تک کلماتش اشناست انگاری قبلا همین پست ها رو خوندم برام تکرار بود

بچه ها همسری امروز رفته بود یه خونه دیگه دیده وبد واسه خودمون اونجای قبلی رو که ما پول داده بودیم م یگه بگیرم برای مادرم یه جای دیگه که کمی دورتره ولی توی همین شهرک هست رو می گه بگیریم واسه خودمون
ههههههههههههههه قلدریم اینجا خوب به کار اومد دید گفتم این روش جواب می ده حالا اگر با زبون ملایم باهاش حرف می زدم مگه می رفت دنبال خونه دیگه

خلاصه که من بازهم نازم رو زیاد تر کردم وگفتمکلا تو اون شهر کی مادرت باشه نمی یام

اونم گفت مگه الان دوساله اینجا یه کوچه با هم فاطله داریم تا حالا با هاشون تو خیابون برخورد کردی که می گی اونجا بری بیرون می ببینشون خلاصه من مرغم همچنان یه پا داره تا ببینم تا کجا پیش می تونم برم

البته کمی هم دلم براش سوخت دهن روزه از تهران که برمی گرده می ره دنبال خونه ولی از اون ور هم می گم با خودم خوب ما که خونمون رو پیدا کرده وبودیم مادرش کار رو خراب کرد بعدمن اصلا ادم ایراد گیری نیستم اصلا شرایط خونه هرچی باشه قبول می کنم ولی مادرش قوقالعاده ایرادگیره هر جای رو نمی پسنده ولی جالب بود برام که یه طبقه پایین ما رو پسندیده بود
تقویم های شیک وفانتزی همراه با اشانتیون
http://journalkodak.blogfa.com/ وبلاگم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691490&PostID=27061178#27061178
تایپکم
2810