2777
2789
عنوان

همش دلم میخواد تاپیک بزنم درد دل کنم چمه امشب😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 118 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی وقته از فامیل دور شدم اگه حوصله داشتی برات میگم چه بدی هایی در حقم کردن

درکت میکنم.

داخل فامیل ما،از منو دخترخاله صمیمی تر کسی نبود ..همه میگفتن شما مثل خواهرین،از خواهرم بیشتر دوسش داشتم ..ولی بعد از یه مدت، دوستی بیست  چند ساله رو خراب کرد..دیروز تو جمع بهش سلام کردم منو دید رفت نشست پیش بقیه ...خیلی عوض شد رفتاراش..

اره عزیزم چرا که ن ..اگه دوست داشتی بگو:)

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
من از فرداا نمیام بخدا کلی از درس افتادم😂😂بازم شکر

منم فردا دیگه بیام یعنی کل هفته بعدم رو به فنا میدم قشنگگگ 

امروز خیر سرم باید درست و حسابی کارامو جور میکردم ولی...

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
منمممم مث تو ولی یهو فوران کردم ی حال عجیبی دارم امشب کلا من هروزم عجیبه😑

اصلا خیلی کلافه ام اینجام چشمم به کاربری یکی خورده تو یه تاپیکی دل دل میزنم برم باهاش دعوا 😐پسره نفهمو

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

منم فردا دیگه بیام یعنی کل هفته بعدم رو به فنا میدم قشنگگگ امروز خیر سرم باید درست و حسابی کارامو جو ...

بیااا آدم شیم خواهر بخداا از زندگی لفت میدم اگه اومدم به این سایت از فردا این خط ـ این نشون☝🏻

😂😂😂

بیااا آدم شیم خواهر بخداا از زندگی لفت میدم اگه اومدم به این سایت از فردا این خط ـ این نشون☝🏻😂😂😂

فردا اگه بیام خرم😂👀

اصلا خیلی کلافه ام اینجام چشمم به کاربری یکی خورده تو یه تاپیکی دل دل میزنم برم باهاش دعوا 😐پسره نف ...

بروو خدا به همراهت پشتتم برو یکم میای سر حال😂😂