2777
2789
عنوان

پسر همسایه

204 بازدید | 25 پست

😁 تا الان با خودم میگفتم مگه میشه پسر اینقدر پاک !! چقدر کاری ،همش سرکار ! به به 

همیشه دنیا باید خلافشو بهم ثابت کنه 

هرچند،چند ماه پیش گذاشته بودمش برای فروش ولی کسی نخرید ازم ...😂 

تاپیک شوخی هست ولی واقعا هر وقت راجع به کسی فکرای مثبت داشتم بعد از مدتی فهمیدم اشتباه میکردم ،برای شماهم همینه ؟ حتی راجع به اکسمم فک میکردم اعجوبه ست ،اصن به دخترا نگاه نمیکنه 😁😁 زیاد مثبت بین نباشم بهتره انگار 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا باید قبول کرد هرکسی خوبی و بدی داره و مطلقا نمیتونه خوب یا بد باشه

موافقم 😊 همش با خودم میگفتم حتما داره برای زندگی آیندش تلاش میکنه ،عجب پسر پاکی که دیگه ...الان 

آره عزیزم😂

یه مدت از روی خریت کامل با یکی از پسرای کلاسمون بودم گرچه کمتر از یک ماه...

داداشم فهمید این خیلی بی شعوره و آدم نیست کم کم راهنماییم کرد و باهاش کات کردم.

بعدش فهمیدم هیز ترین پسر کل دانشکده بوده من نفهمیدم گرچه میگم که اون موقع خر بودم خودمم حس کردم هیز هست.

یک هفته بعد از کات کردن با من رفت با یکی دیگه😂

خاک توو سر دختره فقط

آره عزیزم😂یه مدت از روی خریت کامل با یکی از پسرای کلاسمون بودم گرچه کمتر از یک ماه...داداشم فهمید ا ...

اره واقعا بنده خدا نفر بعدی 😄آفرین به داداشت که نذاشت وقتت هدر بره ،داداش منم خیلی گفت اکست آدم بیخودیه ،قبول نمیکردم ،پسر همسایه مونم اصلا باور نمیشد که دختر بیاره خونه 😄 

آره عزیزم😂یه مدت از روی خریت کامل با یکی از پسرای کلاسمون بودم گرچه کمتر از یک ماه...داداشم فهمید ا ...

ماشالله خیلی خوب بلده مخ دخترا رو بزنه البته...

وای دلم برای دختره می سوزه واقعا...هعی ولی به من چه اونم یه روزی می فهمه این چه آشغالی هست دومی نداره احتمالا مثل من فقط به خاطر تیپ و قیافه اش جذبش شده وگرنه وای اخلاقش خیلی بدههههه خر بودم منم بچگی کردم زیاددددد اما تجربه عالی بود با اینکه له شدم

چه خوبه قیافش 😂 بیا با پسر همسایه ما عوضش کن ،بی ادب رو

عه وا خواننده یه مملکت دیگه رو چیکارش داری

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد