2777
2789
عنوان

وایییی این چیه 😱

93 بازدید | 13 پست

دوستان این کاربر افغانیه عین وحشی ها به بقیه حمله میکنه و هرچی که لایق خودشوخانوادشه به کاربرا میگه و فحاشی میکنه و بشدت هم ترسوعه یجا وسط فحش دادنش نی نی یارو تگ کردم رفت کامنت فوحش هاشو پاک کرد از ترس گفت مگه من چی گفتم اخه🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭د اخه بزدل ترسو درحد جیگرت زر بزن پاش بمونی نه که از ترس خودتو قهوه ای کنی

یجا گفته لره 

یجا گفته فارس

تو یه تاپیک گفت اهوازی 

تو یه تاپیک گفت بختیاری 

بعد بهش گفتم تو تاپیکت گفتی لری شروع کرد به توهین به لرا که من بختیاریم نههههه لر نیستم معلوم نیست لرا چیکارت کردن اینقدر ازشون بدت میاد

متوجه شدم این کاربر افغانیه اومده تو سایت ایرانی به کاربرا توهین میکنه و خودشو ایرانی جا زده

میگه 7تا بچه داره 45 سالشه بچش هم 6ماهشه تازه دامادم داره😂😂😂😂😂 دبگو پیر زن تو الان باید تو قبرت باشی افغانی تو رو چه به سایت ایرانی 

چقدر تو عقده ای و بدبختی دلم برات میسوزه اینقدر حقیری که عقده های خانوادگیتو اینجا سر کاربرا خالی میکنی مثلا 7تا بچه زاییدی مگه توله کشیه اخه گرچه ارزشت در حد همون توله کشیه شوهرت خوب فهمیدم خانواده شوهرتم شناختنت ادم حسابت نمیکنن  خیلی ادب و شعورم داری تو خودتم تو این دنیا با این حجم از عقدهات زیادی هستی با 7تا توله هات🤣🤣🤣

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس میکنم این کاربرو میشناسم ولی خیلی محترم بودن

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

شما از حرفاتون اطمینان دارین؟ 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

این پیام یکی تز کاربرا بهش بود که به این کاربر هم پرید فحاشی و توهین کرد😐

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

شما از حرفاتون اطمینان دارین؟

بله پیاماش ببین که دروغه خودش توهین کرده تک تکشو دوتا تاپیکمو تعلیغ کرد اومد الکی جنجال و دعوا راه انداخت بعد همه حرفاشو به من نسبت داد

حس میکنم این کاربرو میشناسم ولی خیلی محترم بودن

تنها چیزی که نمیدونه این کاربر احترامه از پیاماش و فحاشیش احترامومیباره

بله پیاماش ببین که دروغه خودش توهین کرده تک تکشو دوتا تاپیکمو تعلیغ کرد اومد الکی جنجال و دعوا راه ا ...

هوف سایت لحظه به لحظه داره دارک تر میشه

@مادرزنم    

بهم کلی فحاشی کردی پیرو امضام ادم حسابت نکردم جوابتو ندادم اما میبینم که تو هر تاپیک میری به فحاشی و توهینات ادامه میدی خوتستم بگم من هنوز هیجی بت نگفتم تو اینقدر سوختی اگه بخوام ادمت کنم که فرار میکنی افغانستان خودت دوهزاری 😂😂😂😂

گفته بودی رگ و ریشه هزار ساله داری من مال چه قومی هستم؟ عزیزم اون موقع که اجداد من میجنگید و کشور گشایی میکرد و به ایران حکومت میکردن جد تو موزی بود تو کمر جد من حالا فهمیدی چیشد🤭🤭🤭

🤣🤣🤣🤣اااره این جوریاست اینقدر عقده ی گوشت داری شماره کارت بده گوشت نابی که برای سگم میخرم برای تو هم بخرم بندازم جلوت ک دیگه اینقدر تاپیک گوشت نزنی افغانی کولی حالام هررری برو همون مولی ابادی که ازش اومدی دیگم. مبینم پشت سرم زرزر کنی و فحاشی کنی🤫😂😂😂😜جد من باباته اینو یادت نره

این کاربر بهش تذکر داد متاسفانه به این بنده خدا هم پرید 

کلا وحشیه معلوم. نیست این عقده هارو از کجا اورده

@مادرزنم    

طفلی خونواده شوهرت چجوری تحملت میکنن حق دارن ازت بدشون بیاد🤫😜