2777
2789

اول بگم اجیمو خیلی دوست دارم من 

اول یه ماشین اومد تیکه انداخت من بهش توپیدم 

بعدش یکی دیگه به طرفداریش اومد تیکه انداختن اجیم بهش گفت ازت  فیلم میگیرم اونم گفت بگیر منم گرفتم ازش بهشون خیلی توپیدم اجیم دستمو گرفت رفتیم

خلاصه اجیم گفت وقتی بهشون بتوپی یعنی از بحث خوشت اومده سری دیگه هیچ محل نذار بیخیال رد شو برو

اجیم میگه ابرو خودتو بردی اوناهم ضایعت کردن سری 

خلاصه الان حالم بده بازارم کوفتم شد احساس خجالت خیلی زیادی میکنم و ناراحتم 😞😞😞

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

فقط اون حروم لقمه ای که اومده به طرفداری از اون بی ناموس شبیه خودش تیکه انداخته 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ول کن بابا برای اشغالا خودتو ناراخت می‌کنی اوتا باید خحالت بکشن

میدونم اخه اون منطقه اجیم خیلی رفت و امد داره 

میگه زشته داد زدی من میرم و میام خوب نیست ادم داد بزنه

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

فقط اون حروم لقمه ای که اومده به طرفداری از اون بی ناموس شبیه خودش تیکه انداخته

دقیقا 😞

ول کن بابا برای اشغالا خودتو ناراخت می‌کنی اوتا باید خحالت بکشن

فکر نکنم اصلا اونا بدونن خجالت یعنی چی

دقیقا 😞

بیخیال اتفاقا خوب کردی دمت گرم اصلا هم خجالت نداره 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

میدونم اخه اون منطقه اجیم خیلی رفت و امد داره میگه زشته داد زدی من میرم و میام خوب نیست ادم داد بزنه

وا حالا کل اون منطقه متوجه شدن تو داد زدی؟!! خواهرت زیادی حساسه وقتی مزاحمت ایجاد میکنن باید حواب بدی دیکع

بیخیال اتفاقا خوب کردی دمت گرم اصلا هم خجالت نداره

مرسی 

یاد قضیه منو آجیم افتادم😂 یبار رفته بودیم‌ جایی غروب بود بعل چون مسیر جاده ماشین بود از پارک انداختیم رفتیم

بعد چند تا پسر تیکه بودن یکیشون گفت  به به خیلی دوس دارم دوست دختر چادری داشته باشم. یکیم گفت چی میگی اینا تا نصب شب ولن‌ تو خیابون‌.

بعد من راهمو گرفتم رفتم محل ندادم یدفعه برگشتم دیدم آجیم. کنارم نیست‌ دیدم رفته سمت پسرا با اخم میخواست تا حرف بزنه دستشو کشیدم گفتم بیا بریم 

😐😐 من چقد لالم‌ ترجیچ‌ میدم دهن به دهن نشم محل ندم

به آجیم گفتم چی میخواستی بگی گفت میخاستم بگم زر نزن بیناموس

وا حالا کل اون منطقه متوجه شدن تو داد زدی؟!! خواهرت زیادی حساسه وقتی مزاحمت ایجاد میکنن باید حواب بد ...

اخه میگه اگر جواب بدی یعنی خوشت اومده میخوای رو کم کنی محل نذار رد شو فقط

یاد قضیه منو آجیم افتادم😂 یبار رفته بودیم‌ جایی غروب بود بعل چون مسیر جاده ماشین بود از پارک انداخت ...

باحال بود 😄😄👌🏻👌🏻

یه مشتی پسر مریض عقده ای دورمون هستن