2777
2789

من مجردم و احتمالا هم مجرد بمونم🥲

ولی نظرم اینه ازدواج خوب نعمته و داشتن یار خوب تو ۵۰-۶۰ سالگی قطعا لذت بخشه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا اگه بدون ازدواج پارتنر داشته باشی چی ؟

با اون اوکی نیستم من

ولی خب شاید یکی اوکی باشه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
منظورتون رو متوجه نشدممیشه ی کم توضیح بدی

این در مورد همه صدق نمیکنه

ولی به نظرم هر موقعیت چه مجردی و چه متاهلی چالش های خودشو داره

و فرد مجرد گاهی با این تفکر که متاهلی پایان همه سختی هاست بهش فکر میکنه و فرد متاهل هم فکر میکنه مجردی راحت تره و مسئولیت کمتره و شرایط حال خودش سخت تره

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
خیر من نظرم اینه که متاهلی برام از مجردی دلپسند ترهاینجوری نیست که بگم مجردی بده و متاهلی خوبمن بعد ...

عزیزم نظرت در مورد ازدواج نکردن ولی پارتنر داشتن چیه؟

ب نظرتون دختری ک با تنها زندگی کردن حالش خوبه , اگه ازدواج نکنه بعدا تو میانسالی پشیمون میشه ؟ 

دوست داره ک تنها تو خونه زندگی کنه حالا ممکنه پارتنر داشته ممکنه هم نداشته باشه

ازدواج اجبار نیست و انتخابه. بایدی در کار نیست.میشه پارتنر خوب داشت یا آدم خودش در کنار خودش حس رضای ...

یه عمه پیر دارم

۸۲ سالشه

ازدواج نکرد

چون خودش مستقل بود وضعی مالی خوبی داره

هر روز در‌گیره

همسایه هستیم

پدر ما هم دراومده

هرچقد پرستار داشته باشی

اخر هیچکی مثل خانواده خود ادم نمیشه

یه عمه پیر دارم۸۲ سالشهازدواج نکردچون خودش مستقل بود وضعی مالی خوبی دارههر روز در‌گیرههمسایه هستیمپد ...

دیگه اون بستگی به معیار هر شخص داره.

من خودم و همسرم هرگز قصد فرزند‌آوری نداریم.

ولی خانواده و بچه و همسر هم تنها نموندن مارو تضمین نمیکنن.

چون ما در جهان پر حادثه زندگی میکنیم. و از یک ثانیه دیگه خودمون خبر نداریم. چه بسا فرزند یا خانواده زودتر از ما فوت بشن یا دچار معلولیت بشن. 

اینکه فکر کنیم چون همسر یا فرزند داریم و تنها نخواهیم ماند بیشتر از حرف من مسخره هستش مگه نه؟

به بیاریم اسیر و گرفتار این دنیاش کنیم چون یوقت پیر بشم تنها نمونم؟ این بیشتر خودخواهی و سرمایه گذاری بلند مدت و سواستفاده از فرزند هست.

عزیزم نظرت در مورد ازدواج نکردن ولی پارتنر داشتن چیه؟ب نظرتون دختری ک با تنها زندگی کردن حالش خوبه , ...

توی ایران پارتنر به نفع یه خانم نیست

و آدمی که راهی رو انتخاب می‌کنه خب طبعا بررسی کرده

من انتخاب کردم مجرد باشم 

و زندگی ام رو طبق همین چیدم 

توی مسیر زندگی ام اتفاقی با همسرم آشنا شدم و تصمیم رو عوض کردم 

ولی طبعا وقتی تصمیم گرفتم مجرد باشم دیگه مزایا و معایب رو قبول کردم و میدونستم 

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی