2777
2789
عنوان

اتفاقی عجیب برای دوستم

409 بازدید | 52 پست

دوستم کلن نماز نمی‌خواند و اهل عبادت نبود و واضح بگم اصلا اعتقاد نداشت،یک مشکل خیلی بزرگ براش پیش اومد بعد این با خودش گفته بود بدون اینکه کسی متوجه بشه  نماز امام زمان رو میخونم و صلوات براشون می‌فرستم ببینم درسته میگن مشکل حل میشه

نماز امام زمان رو دو هفته خونده بود و روزی هزار صلوات مشکلش به طرز عجیبی از جایی که فکرش رو نمی‌کرد حل شده بود ،ولی این اونقدر بی معرفت بود دیگه نه نماز رو می‌خوند و برگشته بود سمت گناه و فکر میکرد مشکلش خود به خود حل شده،چند روز قبل توی خیابون بوده یک خانم خیلی با حجاب از کنارش رد شده بوده که  صورتش پوشیده و چشماش فقط دیده می‌شده بهش یک کاغذ داده بوده این فکر کرده تبلیغ هست چند دقیقه بعد تلفنش تموم میشه کاغذ رو نگاه می‌کنه میبینه روی کاغذ نوشته بوده خانم سنگدل اون امام زمانی که مشکل تو رو از جایی که فکرش رو نمیکردی حل کرد آیا لیاقتش این بود که فراموشش کنی و دیگه به یادش نباشی ،این با سرعت برمیگرده مسیر رو دنبال اون خانم ولی پیداش نمیکنه و خیلی حالش خراب میشه میاد خونشون برای مامانش تعریف می‌کنه و دو روز قبل رو توی خونشون روضه برای آقا تعجیل ظهور آقا گرفتند،نمازش رو هم دو روز هست سر وقت میخونه خیلی تحول ایجاد شده براش ،من چیزی که فهمیدم برای مشکلات اگر توسل به آقا امام زمان کنیم همه چیزمون حل میشه،گوشه اون کاغذ رو با هزار التماس ازش خواستم قیچی کنه بهم داد اومدم گذاشتم لای قرآن ،حس میکنم اونو خود امام زمان نوشته و به دستش رسیده،دوستم صد و هشتاد درجه تغییر کرده و الان روزی دو ساعت بدون توقف نماز میخونه که آقا بهش نگاهی انداخته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا باید در مورد همچین چیزی دروغ بگم و گناه کبیره برای خودم به جا بذارم

اون زن ناشناخته 

کاغذ 

دوستت 

غیب شدن 

عجیبه 

کاش یه نشونه واسه منم بیاد 

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️

بله .مادر خدابیامرز منم می‌گفت وقتی جایی گیر کردی سلام بده به آقا و بگو ادرکنا .

منم چند بار انجام دادم راحت اون گیر برطرف شده .

نمازشونم خیلی خوبه .نمیگم‌ همیشه چون گاهی زمان می‌بره یا اذن خدا توش نیست  ولی اکثرا حاجت روا شدم .

کلا تاپیک های شما رنگ و بوی عجیبی داره 

خوابهای خیلی غریبی می بینید 

یا نقل قول هستن یا شما خیلی انسان پاکی هستی

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️

اون زن ناشناخته کاغذ دوستت غیب شدن عجیبه کاش یه نشونه واسه منم بیاد

البته دوستم کارهای خیری انجام داده که بعد به خودش سخت گذشته ،از خودگذشتگی دو جا انجام داده و بعد خودش توی سختی افتاده،فکر میکنم دلیلش همین بوده آقا بهش نظر کرده 

البته دوستم کارهای خیری انجام داده که بعد به خودش سخت گذشته ،از خودگذشتگی دو جا انجام داده و بعد خود ...

چه از خود گذشتگی هایی کرده منم بکنم واضح تر توضیح بده ثواب داره