2777
2789

ببین شرایط شکایت کلا سخته

همینجوری الکی نیست و کلی برو بیا داره

از طرفی پدر ولی و سرپرسته فکر نکنم خیلی چیز زیادی برسه ولی کلا چون زیر هجده هستین اگر اوضاع خیلی خراب باشه میفرستنتون به مرکز نگهداری از کودکان بدسرپرست بالای نه سال

اگر میتونین بگین چقدر بوده و چند بار این اتفاقا افتاده و سرچی تا ببینم ارزش داره یا نه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین شرایط شکایت کلا سختههمینجوری الکی نیست و کلی برو بیا دارهاز طرفی پدر ولی و سرپرسته فکر نکنم خیل ...

چقدر که ضرب وشتم شدید بوده که دو تا از انگشتام شکسته و نمیتونم راه برم   چند بار هم خیلی بوده تا الان 

تجربه ندارم اما چون زیر سن قانونی هستی و پدر قیم و سرپرست تو حساب میشه کاری باهاش ندارن 

بدتر از مورد تو بوده فقط جنبه عمومی طی کرده ازاد شده بعد 6ماه

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

چقدر که ضرب وشتم شدید بوده که دو تا از انگشتام شکسته و نمیتونم راه برم چند بار هم خیلی بوده تا الا ...

دیه شکستگی هر استخوان ده درصد دیه کامل هست که میشه صد و بیست میلیون

اینکه نمیتونی راه بری مهم نیست و حساب نمیشه مگر اینکه جای کبودی و اینا باشه

دلیلش چی بوده و ایا ادلین بار بود این اتفاق میوفته یا قبلا هم بوده؟

میتونین ثابت کنید یا نه؟

دیه شکستگی هر استخوان ده درصد دیه کامل هست که میشه صد و بیست میلیوناینکه نمیتونی راه بری مهم نیست و ...

ثابت میتونم بکنم اره  کبودیا و هرچیزی جاش مونده و اینکه سر بحثی بوده که حرف زده و من جوابشو دادم کلا مشکل خانواده گیه

ثابت میتونم بکنم اره کبودیا و هرچیزی جاش مونده و اینکه سر بحثی بوده که حرف زده و من جوابشو دادم کلا ...

خب بازم کبود دیه شش دهم درصد داره اگر تو صورت باشه دوبرابر میشه

ترجیح اینه که شما به مراکزی مراجعه کنین که مخصوص رسیدگی به افراد با پدرمادر بد هست

و تنهایی نمیتونی شکایت کنی چون زیر سن قانونی هستی

به نظرم اگر اولین بار بوده بیخیال شو بالاخره پدرته و چند وقت دیگه از دلت درمیاره و بخشیدن بهترین کاره

ولی اگر هم دلت نمیخواد خب میتونی به همون مراکز سر بزنی

ولی شکایت خیلی دردسر داره و کلی هم باید پول خرج کنی

فقط سه بار با فاصله یک تا دوماه باید بری پزشکی قانونی

بله درسته

خودم تجربه نداشتم ولی تو دعواهای معمول، اینطور هست که همون موقع زنگ میزنن 110 تا بیاد صورتجلسه تنظیم کنه. تو صورتجلسه کامل توضیح داده میشه و اگه شاهدی هم باشه زیرش رو امضا میکنه. مثلا همسایه ای یا فامیلی که دعوا رو دیده یا سر و صدای دعوا رو شنیده.

بعد شما با این صورتجلسۀ پلیس میرید دفتر خدمات قضائی و شکایت ثبت میکنید. اونجا خودشون بهتون میگن که عنوان شکایت چی باشه. شما فقط باید مدرک داشته باشید که اینجا همون صورتجلسۀ پلیس مدرک بحساب میاد.

بعد که شکایتتون رو ثبت کردید، از طرف دادگاه احضاریه میاد.

البته پزشکی قانونی هم باید برید تا میزان جراحت و دیۀ متناسبش تعیین بشه. ولی نمیدونم از طرف پلیس به پزشکی قانونی ارجاع میشید یا از طرف دادگاه. (روندش رو طی کنید بهتون میگن). اینا مهلت داره و فکر کنم نباید بیش تر از چند روز از دعوا گذشته باشه.