2777
2789
عنوان

کیا تو محیط پسر دوست بزرگ شدن

257 بازدید | 25 پست

پسر بودن حرف اولو میزنه 

هر چیزه خوب ماله پسره

تو دختری از جنس خودت خجالت بکش

تو سنت از برادرت بیشتره ولی اون مقامش بالاتره 

تو دختری هیچی نمی‌فهمی 

وخیلی چیزای دیگه که باعث شده گریه کنم 

وهیچوقت اون حرفا یادم نمیره

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من

ما چند تا دختر بودیم تو خونه پدربزرگم زندگی میکردیم عموم یه پسر داشت زنعموم هر روز میگفت به مامانم تو سگی دختراتم توله فقط یه سگ این همه دختر میاره بعد مادربزرگو همه فامیلم پشتشو میگرفتن

میگفتن اگه چیزی بگیم بش یا شما بش بگید میره بعد کی پسر رو بزرگ کنه

بابام خیلی پسر دوست بود پنج تا دختر گیرش اومد خودم پسر دار شدم پسرم میگه مامان چرا همه مردم دختر دوست دارن هی میگن بچه دختر خوبه😐 چیزی گ کن تجربه کردم پسرم داره تجربه می‌کنه الان

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

محیط فعلی رو نمی تونی عوض کنی ولی اگر مجردی سعی کن با کسی ازدواج کنی که زن بودنت براش باارزش و متفاوت باشه.

من بین ۴ تا برادر و خانواده پسر دوست بزرگ شدم ولی شوهرم عقیده متفاوتی در مورد جنس زن داره و با افکار و اعمال قشنگش، گذشته با کارها و حرف های زشت، تبعیض ها، بی توجهی و نادیده گرفتن ها رو فراموش کردم.

ارعمیگن پسر بهتره دختر هرج دارهیا میگن پسر فقط خرید خونه کنه وبعضی وقت ها زباله بریزه بیرون یا باید ...

دیگه خسته شدم از بس برادرمو جم جور کردم و به من بگه وظیفته 😔

محیط فعلی رو نمی تونی عوض کنی ولی اگر مجردی سعی کن با کسی ازدواج کنی که زن بودنت براش باارزش و متفاو ...

مجردم 

تمام امیدم یه ازدواج خوبه که خدا کنه جور بشه

داداش من بنده خدا تو محیط دختر دوست بزرگ شده ...بنده خدا خیلی اذیت شده ...یکی از دلایل افسردگی حادشم همینه...

مادربزرگم و بقیه خانومای سن بالای فامیل هم که باعث این بدعت تو خانواده ی ما شدن ،خودشون قربانی مردسالاری بودن...همین باعث شده بدعت جدیدی واسه دختر دوستی بزارن...و باعث بشن پسرا آسیب ببینن...

اگه شما هم جزو آسی دیده هایید مواظب باشید عین بزرگترای فامیل ما انتقامتونو از پسرای نسل بعد نگیرید

داداش من بنده خدا تو محیط دختر دوست بزرگ شده ...بنده خدا خیلی اذیت شده ...یکی از دلایل افسردگی حادشم ...

اینکارو نمیکنم چون میدونم چقدر زجر آوره

منما چند تا دختر بودیم تو خونه پدربزرگم زندگی میکردیم عموم یه پسر داشت زنعموم هر روز میگفت به مامانم ...

جاری منم خیلی به پسرش مفتخر بود الان معتاد الکلی عیاش

وقتی بچه من دختر شد تو پوست خودش نمیگنجید...

الان میگه کاش پسرم دختر بود...

خدا هست....

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔