2777
2789
مآ قبول نداریم عزیزم

خب چون با شماها خوبن

ولی ماها که میریم باهامون حال نمیکنن 

مثلا من انزلی که رفته بودم،یه روز صبح بدون همسرم رفتم یه وسیله بهداشتی بگیرم،بعد یادم اومد پیاز نداریم.از یه مغازه خواستم پیاز بگیرم،بعد که جدا کردم و داشتم حساب میکردم همسرم بهم زنگ زد،من گفتم دارم پیاز میخرم.گفت نخر من آوردم.منم محترمانه به فروشنده گفتم آقا نمیخوام،یادم افتاد داریم.چنان داد و هواری راه انداخت و بهم پرید که انگار جنایت کردم.در حدی که مشتری تو مغازه اومد وساطت کرد.گف صد تا مشتری بیاد،یه مشتری مسافر نیاد.

والا تو تهران کجا باهات اینجوری میکنن

یا شهرای دیگه😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چون با شماها خوبنولی ماها که میریم باهامون حال نمیکنن مثلا من انزلی که رفته بودم،یه روز صبح بدون ...

نایید میشه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

من رشتی انصافا ولی از دو خانم شمالی خیلی بد بی احترامی دیدم یکی مال انزلی بود یکی من آستانه اشرفیه ...

شما رشتی؟چیکار کردن

آستانه کجاست 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

اتفاقا شمالی ها خوبن مامانم دوست شمالی داره رفتیم اون جا یک سفره ای انداختن نگو ماهی درسته چند نوع خ ...

خب اونا آشنان باهاتون

الان منم دوست همسرم رودباریه،ما که رفتیم انزلی داداشش که تو شیلاته اومد ما رو برد قایق سواری و‌..‌.

کلی جا رو نشونمون داد و عالی بود رفتارش

بعد ما تنقلات میخواستیم ما رو برد پیش دوستش با قیمت نرمال و تخفیف بهمون داد همه چیو😂

حتی بنده خدا گف جای دیگه نرین،بیاین همین جا از آشنا بخرین.خرید دیگه هم داشتین از جانبو بخرین.(چون من یه چیز بهداشتی میخواستم)

ولی خود کسبه بومی مشخص بود خوششون نمیاد از غریبه و خیلی منصف نیستن با غیر همشهری

ولی مثلا سمت غرب ایران که میری خیلی خوش برخوردن

تاپیکو قفل کن لطفا بخاطر حرفت الان به ما رشتی ها توهین میکنن ،مثلا من رفتم یه شهری یه رفتار نامناسب دیدم باید تعمیم بدم به کل مردم اون شهر؟نه مگه اینکه بی عقل باشم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
شما رشتی؟چیکار کردنآستانه کجاست

نه من مال اردبیلیم البته ساکن مشهد یادمه شب شهادت حضرت علی بود تو اتوبوس خط واحد داشتیم می‌رفتیم حرم امام رضا  اتوبوس شلوغ بود هی به یه بنده خدایی برخورد میکردم ازش عذر خواهی کردم حلالیت طلبیدن بهش گفتم  به مشهدیا نمی خورین زاوارید گفت به نظر اهل کجام گفتم مثلاً ترک اردبیل یعنی دهنشو وا کرد اینقدر ماتورکا را فحش داد گفت خدا نکنه تورک ها فلان ....... تورک ها فلان من مال آستانه اشرفیه ام خدا نکنه من تورک فلان باشم

نه من مال اردبیلیم البته ساکن مشهد یادمه شب شهادت حضرت علی بود تو اتوبوس خط واحد داشتیم می‌رفتیم حرم ...

تو اتوبوس اردبیل به مشهد هم با یه خانمی مال انزلی بود البته عروس شهر ماشده بود همسفر بودیم خدا رو به سر شاهد میگیرم هم من هم شوهرم هر چه قدر از دستمون آمد بهش کمک کردیم چون بچه ی کوچیک داشت حتی شوهرم پیاده شد برای دخترش خوراکی گرفت آقا اول خوب بود یک لحظه اون روش برگشت یعنی هر چه از دهنش در آمد به ماتورک ها گفت

نمی دونم ما شمال زیاد میریم همه مردمشون همه شهر هاشون خوب هستن

ولی ما اصلا شانس نداشتیم

واسه همینم چیزی نخریدم و به همونایی که همراهمون بود بسنده کردیم

فقط نوار بهداشتی از جانبو خریدم و یه کم تنقلات از اون آشنائه و جیگر مرغ از یه آشنای دیگه که همشونم اون آقائه بهمون معرفی کرد

کلا اینجوری بود که تک و توک مغازه دار مهربون میدیدی